Thursday, July 1, 2010

...Award dr atin...



yey dpat award...thank atin...kna jawab tag lak...


1.Apa nama blog dan knape letak nama itu?


blog sy diberi nama coratcoret..sbabnya...dlm blog ni...mcm2 bnda yg dicoretkan oleh sy...


2.apa nama URL dan dari mana datangnya idea 2?


URL blog ni egieazira.blogspot.com..ideanya dtg dr...hmmm...2 nma sy...egie 2 nma yg akak sy slalu gna...azira 2 nama sy...ada org yg penanh pggil dgn nma 2...wp sy slalu dikenali dgn nma ezy...tp dia pggil sy azira...


3.apa method dlm tulisan anda?


mcm2 bnda...ttg hidup sy(hati~hati),msk2 pun ada...jln2...dan mcm2 lg...


4.pernah terasa nak hpuskan blog?ape sebab musababnya?


x penah lgsung...


5.pernah ahli keluarga anda bc blog anda?


pernah..mereka suma pun ada blog...


6.apa perasaan anda bila ada org kta blog anda buruk sdangkan org lain kata blog anda cntik?


x kisah pun...itu suma pendapat org...sumanya berbeza...suma pendapat dan pndangan org akn sy ambil utk mnjdikan blog ni terbaik..


7.bila blog anda diberanakkan?


april 2010


8.siapa org pertama yg tau blog anda?


my fren(nick) n akak sy


9.apa perassan anda bila org berkata ttg blog anda di sekolah?


ntah...dh lma tggal skolah...hehehe..:P


10.10 org seterusnya ditag


1-k.rosa(ada byk msa kan...hehehe)

2-nurain

3-ernie

4-mila

5-k.ayu

6-masuri

7-zieti

8-ain

9-wanie

10-ray


jawab tau...:P


5 comments:

Kak Rosaliza said...

Salam dik nnt akk amik award tu...tq ya bg akk..tapi bab tag tu tak dpt akk selesaikan ya hehehe..k kan

wanie mat zin said...

egie thanxx 4 dtagged..=DD
nnty wanie jwb yerr...

ezzyra said...

k.rosa~hehehe...bleh la...hehehe
wanie~welkem...orite...

Raybond said...

http://joe-the-ray.blogspot.com/2010/07/award-lagi.html dah ambek award.. thanks.. =)

ezzyra said...

welkem...