Sunday, March 20, 2011

...ape itu vlog?...


salam sume...selamt ptg..dh hr ahad...esok dh ade klas...keje blambak lagi ni...haiyaa...on9 dulu..dh 3 hari xde tenet..hmpess..

skrg ni tgh pemes pasal vlog...tp saya x phm pon...APE ITU VLOG??sape2 boleh trangkan x?abg Ben,Mat Gebu,Lisa Surihani..pkat dok buat vlog...haiyaa...cm org pemes je dok buat...ape mndenya vlog 2?tulun2...xmo out of date...

p/s...kpada sape2 yg bday dia dlm ms trdekat ni...trutama my pren...sori la klo saya x dpt wish...Fb dh xde...x ingat la bday korang..korang pon x ingat bday saya...fair la 2.haha.

p/s no 2..haha...bg yg bday 22 march nti...hepi bday ye...awal2 wish kt cni...muhahaha...sbab tau dia x bc blog saya pon..kui3.

8 comments:

MiZi said...

vlog ni adalah cara baru nak sampaikan apa dalam kepala.. ambil gambar video diri kita dan cakap la apa nak cakap dan post kat utube pastu buat channel sendiri kat utube.. itu la vlog..

Kak Rosaliza said...

hari tu akk ada baca yg org tulis vlog..akk agak2 ohhh agaknya org ni salah eja kut.

tapi la ni akk tau ada menda bernama vlog tu, tapi tak tau apa gak hahah

ezzyra said...

@mizi
owh...cm 2 eh...sbab 2 dok tgk yg lisa buat..dia buat vdeo..

ezzyra said...

@k.rosa
heheh...mula2 pon ingt salah eja gk...tp cm pelik plak klo salah eja...
dh trjawab dah vlog 2 ape.heh

Adry@Daun said...

Vlog ni mcm en mizi ckp tu. Yg ni pn slh satu drp pkmbgn internet. Tp septutnya buh la nama lain. Ni mcm org krg cerdik eja blog je..haha..

ezzyra said...

@a.adry
haha...tau xpe..xde idea la 2 kot..hehe

alla said...

aku la besday yg trdekat

ezzyra said...

@k.alla
bday ko blan 4 la..haha..lmbat lagi.