Tuesday, April 12, 2011

...happy brthday my love...

assalamualaikum...selamat pagi...ni auto post je...heheh...tuan umah p klas...tp x sba2 nk wish..haha...hepi bday sayang...sayang kmu sgt2...hihihi...who's my love?hahah...oppss...kantoii..hahah...semalam bday akak saya...semalam saya sdih2,sakit ati,hari ni bday my love plak...so kna la hepi2...xleh sdih2 kan..haha...saya sayang kamu sgt2 tau...hehe...jiwang sgt ke ni?adooii...ok2 tkar yg x jiwang dah...satgi ade yg muntah lak..haha...

HAPPY BIRTHDAY MY LOVELY BLOG...HAHAHA...LUKENABEB!!ADE YG SASPEN KAH?HAHA
dah setahun rupanya saya berkecimpung dalam dunia blog ni...haha..ni post pertama saya...sblum 2 dh ade n3...tp x sesuai utk tontonan umum..haha...oit2 jgn pk bkan2...saya bdk baik..haha..,tp msa 2 blog ni x di publickan lagi ,jd tarikh rasminya adalah 12 april 2010...

MOGA PERSAHABATAN KITA SEMUA DALAM DUNIA BLOG NI BERKEKALAN...AMIN..

2 comments:

Kak Rosaliza said...

selamat ulg tahun pertama corat coret

ezzyra said...

trima kasih...hehe...blog ni akan jdi lebih matang la..hehe..tp tuan dia je cm bdak2..haha