Monday, April 18, 2011

...maaf semua...

assalamualaikum...lama x buka blog...biasa la...tenet kat cni mmg senget...lagipon saya mmg sangat sibuk sekarang ni...sibuk dgn projek mcro P...esok nk present,tp masalahnya projek 2 x jdi pon...sdih sgt...mggu dpan saya dh start final...wp nk final,xde stdy week pon...masih kna pegi kelas...tp ok gak la ade kelas...sekurang2nya belajar jgak..hehe...

terima kasih byk2 kpada yg sudi snggah kt cni wp saya xde...nti saya g balas jejak korang bila sumanya dah setel...nk cite suma kt entri ni pon xde masa dah ni...masa dh makin suntuk...ade byk esaimen yg nk kena ntar esok...sumenya x siap lagi gara2 micro P...sgt2 tension skrang ni...

k la sume...xleh tulis pnjang...nti saya story lagi bila ade masa yg sesuai dan tenet mengizinkan...

bye!..miss u all

8 comments:

Freaky said...

haaa update pon jugop.. hehe melawat sini memang hobi aku

Kak Rosaliza said...

assalam dik nak exam tu, buat yg terbaik ok

ezzyra said...

@freaky
hahha...tenet xde la wei.....mekasih la..

ezzyra said...

@k.rosa
wslam...time kasih...amin..

lina_pg said...

ala ciannya..projek xjadi..nape tu apa problem??ala menda ni biasalah..kakna dulu sapa 2-3 PCB wat baru berhasil.

ezzyra said...

@k.lina
uwaaaaaaaa....coding silap kot...

Mommy Fara said...

dah siap header utk awak!

ezzyra said...

tq mommy