Thursday, December 22, 2011

...jeles..

assalamualaikum...

hari ni dah hari khamis...esok dh last day utk g kelas...test suma dah setel kecuali mini projek yg baru 1% progress...haha...my partner,bila mau start ni?haha

lupakan pasal 2 seketika...hari ni,ramai dah pkat balik kmpung2...sah2 ramai yg xde kt sini nnti maca dah habis final plak ea suma org...hari ni kwan2 saya pakat dok beli tiket balik kampung sepanjang stdy week mggu depan ni...tp time stdy week,kelas saya ade CCNA...paper first saya strt 7 januari,saya ade 2 minggu stdy week...frst week sibuk nk setel mini projek ngn CCNA 2...

my roomate pon nak balik,tp xtau la ade tiket ke x sbab cuti krismas,habis plak tiket nnti..so saya pon dok sorang2 je la weekend ni kalo dia jadi balik...x kesah la sebab selama ni pon saya selalu tggl dia sorang2..hehe...boring 2 mesti la ade kan,tp saa x brape ade mood nk balik rumah..tggu habis final la baru balik...cuti puas2..haha...

ok la ea...salam..

10 comments:

EmbunRosaliza said...

X g cuti2 penang ke dik

starzieti said...

sian die kene tgl sorang2. takpe, tak lame lagik da nak cuti kan. nt boleh cuti puas2. :)

lina_pg said...

study week tak ronda mai penang ke?

ezzyra said...

@k.rosa
x kot...nnti nk cuti dah,bleh pegi sana lagi...xde plan pon nk g dlm masa trdekat ni..

ezzyra said...

@starzieti
hehe...x dok sorang dah,roomate x jadi balik,tiket habis..

ezzyra said...

@k.lina
buat masa sekarang ni xde plan lagi nk g sana...nnti hbs final la baru boleh brjalan dgn aman...mini projek x siap lagi ni...

Adry@Daun said...

Oooo...nk gi berjalan2 ke tanjung tak blh sbb kena siapkan mini project dulu ye. Kalo takdak projek mini, tentu dh lama 'menjelepuss' ke sana kan..haha..

ezzyra said...

@a.adry
haha...xlaa...mmg xde plan pon nk g sana...nk jmat2 duit...nti nk cuti lama..xde duit...hehe

alla said...

meh le mai umh tmn aku..hehe.. cik abe aku kje mlm...

ezzyra said...

@k.alla
aku ade CCNA la..