Friday, December 23, 2011

...rumah baru...

www.tips-fb.com


assalamualaikum

setelah sekian lama hajat nk bina rumah baru,hari ni baru dpat rasmikan rumah baru ni...bertungkus lumus buat semalam smpai tenet ttup...tp x siap...ptg td baru siap 100%...cuma masih x puas hati dgn internal design...haha...susun atur masih lagi x memuaskan...



saya memerlukan bntuan korang suma,readers blog saya ni..ade ke org baca blog cabuk ni...?hukhuk..

coment seikhlas yg boleh,sejujur yg boleh pasal rumah baru saya ni...x kesah la dari aspek mana pon...saya sedia menerima sebarang komen... :)



kalau ade yg x elok 2,boleh saya edit2 lagi..



sekian... salam


Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~

10 celoteh:

Adry@Daun said... Click To Reply!

Dtg rasmi umah baru...

ezzyra said... Click To Reply!

rasmi aje?any comment?hehe

alla said... Click To Reply!

aku gk la dah x reti nk buat rmh mcm mane.. dok kt umh lama kt ctu..
ingt nnt nk upah ko jadi tukang lh..
aku blnje mkn sbg upah dan hdiah besday

MiZi said... Click To Reply!

warna background dengan header x harmoni. lambat skit nak load sebab banyak gadget dan capaian luar. frame search macam x kena pada tempat.

pembaharuan yang nampak. penggunaan Favicon.. tahniah2..kalau boleh margin untuk h2 title dapat dinaikkan sikit sebab macam kebawah sikit. kedudukan side nuffnang ads macam ke atas sikit. x selari dengan frame h1. pastu kalau boleh setiap gadget dapat guna arahan center supaya nampak cun align dia..

maaf tau sebab bagi komen... maaf azi... :(

ezzyra said... Click To Reply!

@k.alla
haha...blnja mkn 2,mmg ko selalu blnja...hdiah bday,of cos la mau...ha3

ezzyra said... Click To Reply!

@mizi
pergh...pnjgnya...ok,azi terangkan satu2
mula2,azi mmg x nmpk lgsung template yg azi gna ni,x sure la sbab ape,tenet yg x betol @laptop yg x bape sihat..

~header,xde header baru lg...kekelkan yg lma je..ha3
~seacrh 2 mmg dok ctu,xtau nk buang cmne,mcm menyemak je
~favicon pon x kuar kt lptop azi ni
~nuff 2,rsa mcm nk merajuk dh sebenarnya...ha3
~gajet 2 pon x puas hati gk sbenarnya...

tq sbab sudi komen...
akn cuba ejas elok2 nti

EmbunRosaliza said... Click To Reply!

Assalam dik..tahniah dapat siapkan dan alihkan perabut2 ni, semperna tahun baru ke. Yang paling akk suka kaler hijau, sejuk mata memandang.

Satu je yang akk nak komen, bagi pandang akk la, akk tak suka baca blog n komen blog yg kena READ more tu huhuhuh..sebabnya amik masa pula nak view habis heheheh..itu sje lah akk nak komen, tapi kalo blog adik akk komen juga heheh

ezzyra said... Click To Reply!

@k.rosa
wslm...perabot dh alih,tp serabut jgak lagi ni...byk kena ejas lagi...
read more 2 pon nk kna buang...hehehe...mekasih...

Adry@Daun said... Click To Reply!

Mlm tu abe dtg rasmi je. Masa rasmi mana blh komen2, nanti tuan umah marah..haha.. Mlm tu umah ni lagu lain, ni dh tukar lagi.. Ni dtg utk mengomen. Komen pertama, tajuk header tu kecik belleh... Dh tu dok penjuru kanan. Pilihan warna dan tema yg lebih feminin dan segar. spt kata kak rosa, en daun pm tak suka baca blog yg read more... Kita klik dua kali. Loading pn dua kali la. Buang masa emas kat situ. Font utk post sama mcm abe. Tu je komen setakat ini. Sekian, terima kasih..

ezzyra said... Click To Reply!

@.adry
tq komen...ni dh tukar lagi...