Saturday, December 3, 2011

...sakit kaki oi..

assalamualaikum...laparnya..eh..lapar plak yg disebut...mklum la,smalam mkn megi je,pstu g main...hohoh...itu yg nk diceritakan hari ni...
sudah sekian la x main,gini la jadinya..main pon takat sepak2 je boleh la kan..lagipon bosan la dok terperap je dlm bilik..

nak dijadikan cerita...semalam,saya join classmate saya p main futsal kat D Futsal Corner,area2 kangar la...tp x sure la nma daerah 2 ape..hehe...org ckp sungai 2...tah la...ikot je diorang 2...saya join diorang main semalam sbab diorang ade tournament hari ni..jadi kami yg x reti main ni jadi pihak lawan diorang la..hahah..x pndai main pon,team kami dapat jaringkan gol jgak tau...team kami dapt 2 gol kalo x silap,team yg nk main hari ni 4 kot gol..tah..pening dah tgk bola..haha...

setengah jam pertama,main sambil gelak2...hadoii...pastu baru serius ckit..kehkehkeh..

gmbar xde...xde feel nk ambik gmbar pon...story je la boleh..ok la,lapar,nk g cari makn.bye

8 comments:

EmbunRosaliza said...

hahahah akk tumpang gelak gak ni, adik main futsal, cam tak caya je, ganazz gak adikku ini heheh

ezzyra said...

@k.rosa
hehehe...ganas kena ade gak kak..xleh lmbut2 sgt.nti kena buli...lebih kurang 3 kali gk setakat ni dok main futsal ni...dh penah ade n3 pasal futsal sebelum ni...

http://egieazira.blogspot.com/2011/01/berfutsal.html

Adry@Daun said...

Soalan: Mana lebih byk, sepak bola ke sepak angin? Main posisi mana? Berani tak jadi goalkeeper? Abe kalo main futsal mmg tak mau jadi penjaga gawang sbb bola laju..
LIMA mula hr Selasa (6 hingga 10 Dis 2011). Kelmarin dh mula latihan akrobatik. Nmpk dari umah je..

ezzyra said...

@a.adry
sepak bola la byk...heheh...main defend...xmo jadi goalkeeperl...hehe
owh lusa la strt eh...msti rmai org kan,,

MiZi said...

azi main futsal memang rancak la.. haha.. rugi x main baru ni kalau x mesti team tu jadi tumpuan.. g urut la kaki tu

Freaky said...

azi try tgk link ini

http://goo.gl/GxWkZ

ezzyra said...

@mizi
ha3...dlm tauhu ade batu...eh...ha3

ezzyra said...

@freaky
link ape?jap nk tgk