Thursday, December 29, 2011

...'terima kasih' unit exam..

assalamualaikum...

terima kasih unit exam sebab dah sediakan jadual exam yg sgt baik


Baru je dapt tau jadual final berubah lagi…makin truk…truknya unit exam ni…draf yg awal2 hari 2 dah ok la…tetiba ade insan yg selfish,p antar surat utk ubah jadual lain sebab dah beli tiket awal dr tarikh last paper..mula2 kmi ingat petition 2 x ntar,rupa2nya dihantar secara senyap…mmg mmbara la bila dpat tau kebenaran…

Jadual asal-3 januari
                 - 7 januari
     - 9 januari
     - 12 januari
      -18 januari

jadual yg diubah -7 januari
    - 9 januari
    -12hb pagi dan malam
    -14 januari

jadual terbaru-  9hb petang
11hb malam
12hb pagi, 12hb malam,
14hb pagi



kami boleh jadi gila kalo jadual camni...tukar last minit plak 2...huhuh...dah la time stdy week ni bz dgn projek,CCNA gi...dan td CCNA dh setel,final utk CCNA dh lepas dah td...projek x siap lagi...


 terima kasih unit exam sebab dah sediakan jadual exam yg sgt baik


p/s...arghhh!!!

11 comments:

Adry@Daun said...

Abe nk tolong jerit utk egie ni... Arrggghhhhh....!!!
Kalo mcm ni mmg tensen la. Dh la nk exam, jadula main pinda2 ikut suka hati mak ayah (baca: mak bapak) depa je..

starzieti said...

3 kali ubah jadual ? mesti rase tertekan kan. saba ea. papepun, gudluck ! buat yg terbaik okay. :D

lina_pg said...

apasal lak unit exam bleh tuko2..sepatutnya jadual exam TIDAK boleh dipengaruhi oleh mana2 pihak, kecuali DARURAT xam banir ke ribut ke camtu je la..
Ni mesti anak emas yg mengadu dumba hehehe

Awat projek tak siap lagi ke?ni mesti kes wat last minute?bila present projek tuh?pepon gud luk

alla said...

jom esk blk kmpg release tensen.hehe

ezzyra said...
This comment has been removed by the author.
ezzyra said...

@starzieti
tensen kot...ubah last minit...teruk betol...huhu

ezzyra said...

@a.adry
2 la...geramnya...suma pkat nk g serbu unit exam hari ni..

ezzyra said...

@k.lina
2 la...sesuka hati je ubah...last minit plak 2...proje 2 lecturer bg last minit...last minit jgak la baru siap...kami bz dgn CCNA 2...2 yg x smpat buat...dah siap dah semalam...setel suma dah..

ezzyra said...

@k.alla
nk ikottt!!!

EmbunRosaliza said...

jadual baru mcm padat sangat tak ada masa nak tarik nafas pun, n study sikit2kan. Tak apa lah dik buat yang terbaik n good luck

ezzyra said...

@k.rosa
2 la pasal...suma pkat xmo blik hostel...nk stay kt tmpat exam je...ha3..