Sunday, December 25, 2011

...tukar lagi...

assalamualaikum..

ni je keje yg saya buat hujung mggu ni...edit template..
lepas bca komen2 pasal template lama 2,mmg ptot tukar yg lain la...saya pon serabut tgk...tmbah2 ade read more 2...semalam cuba jgak utk buang read more 2,tp x berjaya..
jd saya ambik keputusan utk tukar template baru...hrp2 template ni ok la eh...

komen please...kalau x ok,sila gtau dgn jujur...

p/s semalam p karnival si comel...nnti saya apdet pasal 2..

8 comments:

lina_pg said...

chomel2 umah baru..suka tengok header tuh..kecil2 dulu nisa panggil flower-flower hehehe

ezzyra said...

hehe...yg ni x ubah pape dah,read more pon xde dah..
header 2 mmg sdia ade..xleh boh header sendiri klo nk kekalkan flower2 2...

Adry@Daun said...

Lebih krg sama mcm yg abe komen tadi tp tajuk blog tu dh jd besar sikit tp masih kecik lagi..hehe.. Dh ok kot sebesar tu.

ezzyra said...

hehe...xtau dah nk ubah saiz cmne...kalo besar ckit,nnti lagi buruk...hehe

alla said...

ko xde kje ek..
tp lg cun dr yg hari tu..hehe
koko lak tu.. i like.....

ezzyra said...

haha..perli aku la 2...keje membukit,tp sebab ramai x suka,aku tukar la...haha...nti xde org dtg blog aku...sia2 je la buat blog...haha

EmbunRosaliza said...

Assalam dik, akk suka rumah baru ni, kaler koko pun kesukaan akk juga, sentiasa di hati, nak baca n3 pun sekali view je habis, rasanya dah ok, akk tak nak komen apa2 dh, lain2 tu tak menggangu gugat pembacaan akk ok la heheh..tahniah

ezzyra said...

@k.rosa
wslm...psni klo nk pndah rmh lagi,kna gna stndard template je la...xleh pkai yg pelik2 dah..