Monday, May 16, 2011

...selamat hari guru...

www.tips-fb.com

selamat hari guru buat semua guru di malaysia...terutamanya kpada semua guru yg penah mngajar saya...dio tadika,skk2,smkk,kmns dan jga UniMAP...luv u all...2 my sister n my sister in law too....happy teachers' day..terima kasih atas segala ilu yg dicurahkan kpada saya selama ini.,.,,


Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~

Saturday, May 7, 2011

...habis dah...

www.tips-fb.com

assalamualaikum sume...

saya dh hbs final...smpai je rmah trus cari mkn...teramat la lapar...kdai byk yg ttup,jd trpksa la bli mknan yg x jd feveret saya...mkn pon ciput je...waaaaaa...tp xpe la..asalakan dpt isi perut yg kosong ni...jwb exam pon cm nk mntah...haha...tp dh hbs dh...boleh holiday dgn aman...yea...brg ade lagi yg x kmas ni...nk g smbung kemas brg2 dulu ye...

dan jgak...selamat hari ibu my mom...luv u...kepada semua yg bergelar ibu...selamat hari ibu suma...

p/s...sekiranya entri ni entri terakhir b4 sya start sem baru...saya nk ucapkan jutaan trima lasih kat anda suma yg sntiasa sudi kunjungi blog ni...sayonara...adios amigos~


Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~

Friday, May 6, 2011

...knjungan mereka...

www.tips-fb.com

assalamualaikum...heheh...sempat lagi den post entri ni...tetiba teringt kisah semalam...

pagi semalam...xde la pagi sgt dlm kol 11.30 kot...yg lain suma dok dlm blik lagi...dok mmbuta ke ape tah diorg 2...saya je yg dok kt ruang tamu...bkn stdy pon...dok tgk raja lawak...heheh..dulu punya la x mnat raja lawak ni...skarang dh byk dh video2 rja lawak...gara2 maharaja lawak la ni..haha...

smbung cite...dok syok2 tgk raja lawak 2,tetiba ade la dlm 6 org kot klo x silap saya dtg rmah saya ni...sumanya pkai bju kurung bertudung labuh...trkejut gk...apsal ni mai serbu rmah saya...tp rilex lagi...sbab smalam hari khamis,biasanya kt surau ade usrah dan mcm2 lagi...mati2 saya ingt diorg ni mai nk ajak g program kt surau...tp...hehehe...meh nk smbung cite...

saya bka la pntu,sorang tnya,ni rmah Norita ke...cari org rpanya...tp diorg trslah rmah...housemate saya xde nma Norita...rpanya diorg nk tmpang toilet...heheh...itu je rpanya...
hehe..

diorg 2 sumenya bdak2 diploma...ade prgram kt dewan..dewan 2 dkat je ngn umah saya..muka2 diorg suma masih lagi trngiang2 dlm kpala saya ni...nk tau knapa...cantik wooo...hehe..manis,sopan...boleh jatuh hati tau...saya nrmal k...tp siyes sorang dari diorg 2 mmg manis...cnti,sopan...yg lain pon cm 2 gk,tp sorang 2 mmg cntik ah..haha...klo laki msti jtuh hati...hahah...

sbab diorg tau saya bdk degree,kmpem2 la lebih tua dr diorg,nk blik 2,diorg ckp terima kasih kak...hahah...terasa tua di ctu..hahaha...lawak2...
sekian..haha...


Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~

...talking to the moon...

www.tips-fb.com

At night when the stars light up my room
I sit by myself
Talking to the moon
Try to get to you
In hopes you're on the other side
Talking to me too
Or am I a fool
Who sits alone
Talking to the moon

missing u all...konon2 smlm last post...haha...yela sgt...ade masa lagi,gna tenet la dulu..hahah...
td p blog my family....rndu gila2 kt diorang....waaa...rndu kt bdak2 kecik yg kiut miut 2...huhu...bila la plak boleh jmpa diorg ni...raya nti la kot eh...

biasanya time cuti sem ni,saya suka jln2...p sana cni...tp cuti kali ni saya nk spend time utk keje je...nk buat lesen lagi...duit 2 nti nk smpan...klo p jln2 duit x masyuk...duit kluar je byk...huhu...keje ape yg saya akan buat 2,sy pon x psti...kena tgk keadaan dulu la...ngeh3...

p/s...addicted to that song...wp lagu 2 sdih...tp ttp trpaut di hati saya...love BM...hahah..


Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~

Thursday, May 5, 2011

...excited...

www.tips-fb.com

assalamualaikum...

bru dpat on9...lma sgt xde tenet kt cni..adoii..khbarnya lntar pntas kt pusat ICT kitorg...dan mlm ni bru ade tenet blik...sekian lama x apdet blog ni...semenjak xde tenet dan xde paper...saya sibok dok packing brg yg berlmbak2 dan dh siap kmas dah...hikhik...suka2...tp esok dah dok sorang2 la...my roomate dh nk blik....

next paper hri sbtu dan sbtu jgak saya akan chow...!haha...gud bye perlis ...mau mncari rezeki plak 4 bulan ni...moga dipermudahkan la sgalanya...amin...

ok la...mau stdy dulu...dh lma x stdy ni...dok sibok packing2 je..haha...by the way,hari ni bday anak sdara saya....hepi bday k.yang.!

p/s kmungkinan besar saya dh x on9 utk 4 bulan ni...will gonna miss u all


Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~