Thursday, January 19, 2012

..bermain bersama lappy...

assalamualaikum

main dgn lappy...bunyi mcam dah x berapa betol dah ni...kebosanan yg dah berada tahap kritikal...x sabarnya nk tggu esok ni...nak balik...hoyeh2...harap2 bas 2 ok la sebab bas tambahan dah...

main bersama lappy bukannya main dengan lappy,tp sedang makeover lappy...bila boring,rajin la..haha...hari 2 makeover blog,sekarang ni lappy plak..

ni gara2 kawan saya la ni..dah lama saya cari software 2...tp sebab xtau benda 2 ape..jadi nk goole pon susah la..pastu semalam,sebelum kawan saya balik kampung,dia bagi la installer rainmeter..mmg boleh tersusun dgn rapi la kalo pakai rainmeter...kalo mau,boleh je search kat internet rainmeter 2..

bila dah main2 dengan rainmeter,main dengan dock plak...nk susun icon lawa2...tp saya punya ni biasa je...x berapa reti lagi nak buat pesen lain...nanti2 la dulu...kalau dah jmpa yg lagi cantik,saya buat yang lain plak...haha...


10 comments:

Adry@Daun said...

Eh! Blm cau cincau dari KP rupanya.. Ingat kot dah menjelepuys ke umah kakak yg sorang tu..haha..

ezzyra said...

belom lgi...dok nganga kt sini lgi...

EmbunRosaliza said...

Assalam dik, kalo pandai buat apa2 sendiri bestla, akk bab2 IT ni mmg rabun sangat hehe

ezzyra said...

@k.rosa
wsalam..
benda 2 x susah sangat sebenarnya...ikot step je...kalau ada masa dan kerajinan 2 ade..sape2 pon boleh buat..

Tukang Karut said...

aku pun rabun IT... Menatang apakah itu?

ezzyra said...

@tukang karut
iye la tuu...

farz zull said...

uikss, style kot...;)

ezzyra said...

@farz zull
biasa2 je..ni pon dah tukar lagi..

ayunalisa said...

mintak gk software tuh..cam tomei je..hik3

ezzyra said...

@k.ayu
nk software?download la...ade byk choice...yg ni simple ni...bdak baru belajar