Saturday, January 14, 2012

..i miss you "sayang"...

assalamualaikum....

saya sudah habis final exam...hoyeh2...kes boleh buat ke tak 2...ofkos la cmpur aduk...ade yg ok ade yg x ok...biasa la 2 kan..haha...harap2 ok la...dah buat sebaik mungkin dah...

walaupun dah hbis exam..saya masih di kole perlis ni...tgk kwan2 suma dah balik...wuwuwuwu...saya masih di cni sebab nk setelkan lesen 2...lesen Lembu L  pon x dapat lagik...aiyoo...menyusahkan la...mntang2 la byr murah..huh!...saya balik 20hb,alang2 buat lesen ni teman la roomate saya ni yg msih ade paper...sian betol...kwn2 suma dah hbs paper,dah balik rumah dah...tp dia masih lagi ada 1 paper...hikhik...,

Td p cari tiket..tiket penang pon habis apetah lagi tiket negeri lain..maklum la cuti CNY ni ramai yg balik...

nak buat ape ea time2 cuti sementara saya masih ade kat cni ni ea???hmmm...nk tgk Running Man yang latest xboleh,xleh nk donlod..unimap ni blok FB plak dah,nasib baik blog ni x kena blok...

p/s lepas ni nk pk pasal LI plak...next post la cite pasal 2...need some help.. 

8 comments:

EmbunRosaliza said...

Assalam dik bestlah exam dah abis, kira medeka gitu heheh, akk blk kg nnt, adik tak blk ke. Amani dah pandai sebut uuccu

lina_pg said...

tiket dah abes kena naik bas lompat2 la hehehe..
LI kat ne tuh?kole perlis gak ke?

ezzyra said...

wslam...dh merdeka dah...
ingt nk blik jgak..kalo ade tiket adik blik...kalo xde...x blik la..

ezzyra said...

@k.lina
tiket dah beli dah..ade lagi...2 pon bas tmbahan je la..pasal LI 2 la plak msalah skrang ni...xmo la buat kt kole perlis...nk mntah dah dok cni je...x berkembang langsung..

ayunalisa said...

dah merdeka...besh2..hihi..tiket e penang dh ade la ek.. kna cari yang ke klate la pulok..nnt mai kt goa dlu la pasni..pastu p kl..hihi..

ezzyra said...

@k.ayu
gtu la plan skrg ni..tpxtau la ade tiket ke x..

Adry@Daun said...

Dh habis exam tu blh dikira merdeka tp blm merdeka sepenuhnya selagi tak habis study tu..hehe..

ezzyra said...

@a.adry
merdeka jgak la 2...hihi