Saturday, February 11, 2012

...cuti dah nak abes...

assalamualaikum...

perlis-penang-kelantan-KL-penang-perlis. 3 minggu je cuti...dah nk habes dah pon...kejap je rasanya...haish,malasnya nk balik perlis ni..

kawan2 saya ramai nak balik lmbat dr tarikh kami budak2 3rd year dftar...budak2 lain dftr mggu dpan...haha...so,ape lagi,tmbh lagi la cuti...sikit sgt cutinya..hari ni  ke destinasi kedua terakhir..-PENANG

first week cuti,transit kat penang dulu pastu baru balik kelantan,jmpa suma adik beradik accept abg saya je la yang x balik.

lepas tu, 28.1 ~ 2.2 dok kt gua musang,main2 ngn alisha n mia...gadoh2 pon,best layan diorang..rindu la.

3 feb 2012,gerak ke KL.sepanjang seminggu saya kt KL ni,mcm2 la dapat saya rasa...dpt mkn mcm2,dpt main ngn amani...mmg syok layan dia..kaki buli pon dia la jgak...haha..ucu will gonna miss u baby..sob3..nnti jgn lupa ucu ok..

ok la,xmo menaip dah..
bye...sayang semua..

p/s entri ni auto post,cik blog dah gerak ke penang dah time ni...doakan perjalanan saya ea..

6 comments:

EmbunRosaliza said...

Assalam dik, tadi pas keta gerak jap je, amani dok panggil ucu...ucu..sambil toleh2 belakang heheh, pas tu akk terus amik bdk2 sekolah, ika tanya mana ucu, akk ckp dh naik bas blk penang dah, pas tu akk ckp ucu kirim salam, dia kata sib baik ucu kirim salam, ika dh sedih ni hehheh. Memang tak puas budak2 ni main lagi n membuli ucunya nan sorang ni. La ni pun amani pun dok panggil ucu, ucu lagi kat tempat sekat dia tu, sian dia. Jangan sedih2 nnt cuti dtg lagi KL.
Semoga selamat sampai ya dik

Myra Jay said...

Dah mai Penang tu jom ngedate..hehee

Adry@Daun said...

Cuti kejap je, igt kot dua tiga bulan.. Dh gerak ke Perlis ke blm lagi?

ezzyra said...

@k.rosa
wslam...2 la sdih gak semalam tgk amani 2...xpe la.lain kali ucu p sana lagi ye... :)

ezzyra said...

@k.mJ
heee....jom..

ezzyra said...

@a.adry
kejap je cutinya...selasa gerak ke perlis..