Wednesday, February 15, 2012

...makan malam bersama alumni..

assalamualaikum..

 baru je balik dinner ngn alumni johawaki negeri perlis ni...sebelum ni saya x penah tau pon ade budak unimap...siap dok kt kolej kediaman yg sama ngn saya plak 2...haha...lawak betol la..

by the way,thnks ye johawaki utk dinner td...

5 comments:

Adry@Daun said...

Mana gambar? Takdop pun..

ezzyra said...

x ambik gmbar pon..g mkn mlm je..

Myra Jay said...

Baru nak tgk gambar masa makan2 tu :)



p/s : Kalau sudi nak minta tolong untuk entry ni boleh?
http://normj1001.blogspot.com/2012/02/mj-nak-menang-nikon-d90-dari-denaihati.html

ezzyra said...

segan nk ambik gmbr...hehe...

ok.. :)

Myra Jay said...

Thanks ye komen kat blog DH, kalau sudi nak komen selalu @ hari2 pun takpe :)