Thursday, February 23, 2012

...semakin buntu...

assalamualaikum..

saya makin buntu nak fikir pasal tempat praktikal ni...
mana nak praktikal ni...waaa....tolong!!
kawan2 saya dok pakat apply kat NAZA,Perodua...haish..
.nk LI kat mana la ni...tadi dok siapkan resume,tp nk hantar kat mana pon taktau...macam2 tempat dah saya servey..tapi xtau la..

dalam kotak minda saya ni dok fikir nk LI kat KTMB,Perodua...tapi sumanya saya  x hantar resume lagi...

hari 2 saya ade post pasal ni...tapi masih lagi macam ni...buntu lagi...tolong la mana2 company  yg nak ambik budak praktikal selama 12 minggu ni...jap je..

4 comments:

Adry@Daun said...

Tmpt mana yg berkenan di hati? Kena buat pilihan dan keputusan yg tepat ni.

EmbunRosaliza said...

a.ngah kata ktm ambil budak pratikal, hantar resume la

ezzyra said...

@a.adry
yg dkat aerospace dah ntar resume dah td...tggu jwapan dulu baru nk ntar surat..

ezzyra said...

@k.rosa
nak ntar esok resume...