Monday, February 27, 2012

...wajah baru lagi..

www.tips-fb.com

assalamualaikum..


rumah baru lagi...hee...kali ni semuanya berubah...nama pon dah berubah...boleh ke eh tukar nama blog ni?bolehkan je la kan...ikot suka la nk letak ape..by the way,xtau nak tukar nama ape...main belasah je..

a million thnks kepada designer- sis intan yg sudi decorate2 blog entah pape ni..

my coratcoret ni dah berubah nama jadi unlocked diary sebab dah macam diari dah blog ni...merepek2 je tulisnya..dah x jadi corat coret dah...jadi saya ambik keputusan untuk ubah nama blog..

xtau nk guna warna tema ape,disebabkan oleh saya punya peberet kaler skarang ni warna merah,jadi saya pilih warna  pink merah+putih la...hehe...dan saya mmg suka...time kasih sekali lagi kepada sis intan ye..

ok malas nk merepek2 lagi..

p/s-masih lagi terfikir tntang panggilan telefon petang tadi..



Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~

5 celoteh:

Adry@Daun said... Click To Reply!

Cantik la wajah dan nama baru blog ni.

EmbunRosaliza said... Click To Reply!

assal;am dik wah umah baru lagi, okey tu, teratur je nmpk n tak kelam kabut

ezzyra said... Click To Reply!

@a.adry
hehe...mekasih...org yg tolong buatkan...

ezzyra said... Click To Reply!

@k.rosa
2 la...tersusun dah...rasanya ni rumah paling lama akan diguna...x pndah dah...hehe...

org yg buatkan mmg kreatif..

intanurulfateha said... Click To Reply!

heee ^__^