Friday, April 20, 2012

...masih menunggu..

assalamualaikum

masih menunggu...penantian satu penyiksaan.

dah ramai kawan saya yg dapat tmpat praktikal,tp saya masih menunggu...yg dah kena rejek pon ade..hmmm...sedih la..org lain dah x kalut pasal tempat praktikal...tapi saya.. T.T...masih sibuk apply mcm2 tmpat...mcam company...satu pon xde respon lagi...masa dah semakin suntuk..awal bulan 5 tarkh tutup utk apply...lepas 2,dah kena serah kat unimap utk tempatkan kat mana2 je...bila dah kna lelong cam 2,mcm2 msalah la timbul...kalau dapt tmpat elok,senang nk pergi,ade kemudahan tempat tggl,xpe la...kalau main cmpak je,masalah lain plak timbul...nk kena cari trnsport lagi,tmpat tggl lagi...huhu...sedihnya kalau kena lelong...

org kata senang je nk dapat tmpat praktikal utk student computer mcam saya ni...tp ssahh jgak la sbab byk cmpany yg kriteria yg diperlukan,xde kaitan pon dgn ape yg saya belajar...saya x belajar PHP...saya pon x la terer sangat pragramming...JAVA pon saya x belajar...

kalau ade sape2 yg boleh tolong saya pasal tmpat praktikal ni...alangkah bgusnya...saya betol2 mengharap...

6 comments:

Myra Jay said...

InsyaAllah mudah-mudahan ada rezeki ye..
Sabar selain tu berusaha mencari

ezzyra said...

harap2 cm 2 la...

Adry@Daun said...

Kawan2 sekelas yg lain dpt kat mana? Hrp2 dpt la tmpt sesuai bg egie.

ezzyra said...

mcm2 tmpat...huhu...siap dapat elaun byk2 lagi...company abe xnak budak praktikal...??hehe

MiZi said...

wd nak pakai orang... dapat berita dari HR depa... unimap diutamakan.. dia kata bagi gaji... kalau minat jom apply sama

ezzyra said...

mizi nk apply ctu jgak ke?kna interview ke?