Sunday, June 3, 2012

...di situ jugak akhirnya..

assalamualaikum..

x terupdate rupanya kisah tempat praktikal saya rupanya...hari 2 saya dah apdet pasal tmpat praktikal..tp saya pilih tmpat lain pulak lepas 2...hihi..

alhamdulillah..tmpat saya apply hari 2,dah bagi respon...actually 2 minggu lepas lagi diorg terima saya...tp masih lagi x hntar offer letter...risau la plak..bila call,dia ckp dah cmfirm dapat,cuma dia terlupa nk hntar...haish...ade jgak cam 2...risau la..

setelah saya agak give up dgn company ni,saya pon accept la company lain..sebab saya xde choice dah...so terus ambik la..tapi bila company ni call saya ckap dapat..aiyoo..dilema la kejap...saya KIV beberapa jam...nak fikir la konon2...xtau nk buat keputusan..

dan akhirnya,setelah difikirkan beberapa kali,dan mndapat khidmat nasihat dari org lain,saya pon accept la company 2..saya sgt2 berharap,dapat praktikal dgan baik..tnpa sebarang masalah sebelum,semasa dan selepas praktikal nanti...

lagi 2 minggu nk masuk company 2...esok start exam...wish me luck..

p/s...ada jodoh rupanya dgn company 2..haha..

4 comments:

Adry@Daun said...

Dpt buat LI kat company mana pulak ni? Best ke tmpt tu? Bkn yg kat KL tu kan. Gud luck utk exam esok..

ezzyra said...

dapat kt TM...menara rebung kt KL 2..

mekasih

Cinta Misteri said...

18 jun ni pown CiM ada 2 student dr uni brlainan. Hrp mereka sekepala ngan kami

ezzyra said...

owh...kt mana ye?