Saturday, June 30, 2012

...weekend...

assalamualaikum..

weekend pertama secara rasmi di kolumpo ni...ekceli ni weekend kedua...hoiy,pening gamak tuan blog ni...haha...camni la...weekend minggu lepas jadual padat...cewah...konon la kan..haha...

sebab sabtu lepas saya p Ipoh...p tgk anak sdara saya main hoki..kenapa mggu lepas bukan weekend sebab kna bgun pagi2 lagi...lebih awal dari time saya bgun utk g keje...oh keje ke?haha...praktikal saje...tp macam udah kerja dong.

ahad pulak,my sis n BIL mai KL...depa 2 kaki jalan...sakan no hangpa..singgah la KL...jenjalan lagi...pegi mkn pastu g tasik botani je la...sebab depa pon nk balik penang dah...(awat cheq dok pkai loghat utara tah ni..haha...rindu utara kah?oh no.!)

wokeh...end for the last weekend...weekend minggu ni plak,saya dok rumah saje...mmg weekend sgguh la...kakak saya n anak2 dia p sekolah...ade sukan kt sekolah anak dia..saya x ikot la sbab baju menimbun tggu nk basuh...basuh mesin n basuh tgn...banyak benor baju..(yela 2)..

dah lama x merepek kat sini...mcam2 plak nak cerita ye...cerita pasal praktikal x masuk lagi...haa..baru 2 mggu,mcm2 kisah dah kan..bagi yg mna mmg tak tau(perasan cam ade org baca blog ni plak ),saya ni tgh praktikal...praktikal kat mana?kt TM kt KL ni ha..kalau nk senang,praktikal kt Menara TM..tp bukan di menara ye...g menara hari first je...pegi dftar...pastu "opis" saya kt sebelah menara...Annexe 2,bagi yg tau...

macam2 hal la kt situ...my supervisor,bizi manjang...byk keje...nk jenguk kmi pon ssah...bukan setakat dia la yg bizi,saya ni pon bizi jgak...menimbun keje aih...nk kena setel minggu dpan...byk lagi oi...dgn internet tah pape je...tp time laju,pergh,laju sgt2...time macam siput saje keje pon xleh buat...pening gamaknya internet kt situ...haha

walaupon udah 2 minggu praktikal,tp saya masih xde passcard yg betol lagi...tp xtau la kalau mmg itu la passcard saya smpai hbis praktikal...mhal oi buat gmbar hari 2..penat2 kami p cuci gmbar baru hari 2...bazir je la kalau x pakai....


penat la nk nulis panjang2..haha...jgn penat nk baca ye.

ni passcard first week

ni passcard sekarang...

2 comments:

Adry@Daun said...

Kat menara TM pn internet tak stabil juga ke? Patutnya kat situ kena laju.

p/s : Sis dgn BIL tu ok la nk jln2 sbb tak kena mengilik lagi..hehe..

ezzyra said...

2 la psal...xtau la kenapa internet hari 2...
tp time laju 2,mmg laju sgt la..

2 la...diorang x mengilik lagi...hii