Saturday, October 13, 2012

..counting the day..

assalamulakimum

menghitung hari nk kawen?fiinal exam?

sumanya salah..menghitung hari nk test jpj kali kedua,15 oktober 2012..haha..neves x terhingga la..setelah hampir 5 bulan nk jmpa jpj..neves la.last pegang stereng,isnin lepas...melayang lagi rm50 sebab tambah sejam utk refresh balik.cara nk bawa keta tu masih ade dlam kotak ingatan...alhamdulillah..cuma saya refresh jalan2 dengan peraturan2 yg perlu masa test jpj nanti..kat perlis ni,ade 3 jalan...saya harap sgt,saya x dpat jln hari 2..huhuhu

harapan utk jpj kali kedua ni.:

# mestilah nk lulus
# nak dapat jalan yang senang
# traffic light merah.-hari 2 dah kena sebab traffic light selalu hjau,pastu tetiba kuning...waaa...mencik
# tak nak buat ape2 kesilapan
# tak nak enjin mati
# tak neves..cool je
# jpj baik hati
# tak tggu lama2..ade kelas pukul 11
# semoga dipermudahkan segalanya...amin..

** nak dapat lesen cepat2...x snggup dah buat byk2 kali...sob3..
** doakan saya lulus ye..time kasih.

5 comments:

Myra Jay said...

Semoga lulus ujian JPJ ye :)

Boleh ronggeng sesama :D

ezzyra said...

amin...terima kasih kak...harap2 cam 2 la.

Adry@Daun said...

Esok nk g test lesen keta ye.. Baca doa apa yg patut sblm masuk keta tu. InsyaAllah...berjaya dan lulus ujian tu.

ezzyra said...

@a.adry
aah esok..neves dah ni...time kasih..
amin..

alla said...

good luck.. jgn over cnfident dan jgn over neves..
dpt lesen nnt blh bwk evo la..hhaha