Friday, October 19, 2012

...saya suka hari Jumaat...

assalamualaikum..

hari jumaat...mmg syok sebab xde kelas lgsung..mmg weekend start awal la...

tp yg x bestnya,hari jumaat kena ngadap supervisor.utk final year projeck(FYP)

kunun2 cam sibuk la bila dah jadi bukak fourth year ni..tp projek x strt pon lagi..ape pon x buat lagi..
laser pon x dapat lagi...tmpah hari isnin lagi...budak 2 janji nk bagi semalam,tp tiba2 dia kata stok xde...dah la nk guna hari jumaat sebab nk tnjuk kt SV, last2 dia ckp,sabtu baru stok smpai...xpe la...tggu je la hari sbtu...penat dah cari kt kangar...xde kedai jual laser,terpaksa la beli on9...beli on9 po dgn budak unimap jgak...ekceli saya xtau la umo berape org yg meniga laser 2...tp sebab dia budak tahun 3,komfem2 la junior walaupun saya x penah kenal dia pon...nk jmpa atas urusan bisnes je la..

ttup cerita laser...projek saya ni tajuknya..-wireless mouse and laser pointer tracking in image processing.

last2 cancel plak nk jmpa SV..dia ade meeting...postpone lagik.


7 comments:

EmbunRosaliza said...

Akk pun suka hari jumaat, esok sabtu anak2 cuti sekolah heheh

ezzyra said...

hehe...betol2...mmg x sbar tggu hari jumaat...tmbah2 xde klas pulak hari isnin...mmg weekend yg lama..hehe

Myra Jay said...

Akak suka Jumaat jugak ;)

Takpe moga urusan beli laser tu lancar ye ;) Sambil2 boleh berkenalan antara senior dan junior ;D

ezzyra said...

@k.mj
betul2..tp saya dah weekend..hehe
moge2 cam 2 la..walaupun dia buakan junior kos saya...tp junior jgak la kan..hehe

Adry@Daun said...

Abe pun suka hari Jumaat sbb blh gi solat Jumaat.. Hari2 lain takdop solat Jumaat..hehe..

ezzyra said...

hari jumaat hari istimewa.. :)

wahida idris said...

saya pon xde kelas hari Jumaat ! hehee. byw, good luck for ur FYP :)