Friday, April 26, 2013

..All About Pre-Graduation Networkers Night..

Assalamualaikum

Alhamdulillah,majlis semalam berjalan dgn lancar.

Dinner ni buat kat Hotel Brasmana Kuala Perlis,dengan tema Colour Blocking (meriah betol kalernya) seramai 50 org student network,majoriti kelas saya la,lain2 ade la junior2..ahaks..mengaku senior plak,almaklumlah,kami ni batch first utk course networking kt Unimap ni..

pejam celik pejam celik,dah 4 tahun saya dok belajar t Perlis ni..dah nk hbis dah..insyaAllah bulan 9 nti kami semua akan konvo..jemput lah dtg konvo saya nti yeh...especially my family lah..saya x jemput secara officially lagik pasal konvo ni..belajar x habis lagik.

takmo tulis panjang2 sebab gmbar dh byk..ini je gmbar yg boleh dibubuh utk tatapan umum..

ni semua yang datang termasuk lecturer 

girls-meriahkan kami..hee
the boys.-diorng ni kaler lebih kurang je..hee
cik belog..haha..baju terpaksa
saya lagik
with Wani
  

with Thia-rendangnya guwe

with kak Zura-ni sorang lagik,merendahkan saya

with kak Ira-dia x larat dah 2 (bakal ibu)


with Najhan and Muni

makan time -(kak Gee,Alya n Wani)



penyanyi2..haha



kerana dia tinggi jadi dia duduk-Mazian n Tikah yg interprem

with Mazian yg tinggi galah

with Kak Gee


That's all..

p/s pahit manis bersama mereka xkan dapat saya lupa.. semoga kita konvo same2 ye nanti.

4 comments:

mama maman aka yana said...

mama dulu belajar kat itm penang (first bacth gak sebelum ke uitm perlis..) huh.. baca entry nih mengungkap memori beb.. kiki

ezzyra said...

wah yeke..byk kenangan kan mama.

Myra Jay said...

MJ suka kaler blocking, sebab ia menunjukkan berani :)

Cantik dan meriah :)

ezzyra said...

meriahkan kaler cmtu..tp mmg kena berani la kan