Thursday, May 16, 2013

..locked diary..

Assalamualaikum.

update malam hari..segala keje sudah siap..boleh tido dgn aman.(publish esok pagi..hahaha)
tetiba kan,rasa macam nk nulis diari.mgkin masih ade yg tulis segala bnda dlam diari,mgkin rmai jgak yg dh x tulis diari (buku) sekarang dah cnggih,segala bnda smpan dlam alat2 cnggih dah kan..

seingat saya,penah la ade diari,tp mls nk tulis..last2 diari tu tah kemana dah pon..sekarang ni baru rasa macam nk tulis balik je..yelakan,xkan segala bnda nk kongsi kt sini kan..ni unlocked diary,sape2 pon boleh baca,,x privacy..hehe..

nanti nk g beli diary yg macam ni lah...comel la pulak

ade jual lagi ke eh diari kt kedai2?tggu hbis belaja la baru boleh tulis diary..(lambatnya nk start..haha)

nanti dah ade diari 2..dairi tersayang ni xkan dilupakan la..asalkan ade internet,boleh la jenguk sayang saya ni..

6 comments:

Myra Jay said...

Teringat zaman skolah ada diary..
Siap tulis kisah cinta monyet at last kantoi dengan adik..
Malu punya psal terus buang, smpai sekarang tak tulis dah :D

LiNa_Pg said...

Diary ada kunci camtu macam dalam citer Princess Diary Amelia Thermopolis haha..kunci tu wat pendant

ezzyra said...

@k.mj
hehe...segala bnda nk tulis kan..sayangnya dah buang..

ezzyra said...

@k.lina
oh same eh..cntikkan..hehe

Time Traveller Boy said...

huhuhuu.. dulu bertahun2 jugak tulis dairy pastu stop sebab xde masa nak di beri untuk menulis diary..

last2 sekali buat dairy travel jer huhuuu.. :P

ezzyra said...

ok la 2..ade diari travel..dapt travel..best.