Wednesday, May 15, 2013

..stress level increase..

Assalamualaikum

Kebizian melanda.stress level increase.



bizi dgn Final Year Project,Thesis.stress pon bertambah-tambah la.. T.T

walaupun bizi,sempat lagi nk update blog sbab thesis dah 98% dh siap..Alhamdulillah.viva project postpone 1 minggu.ade masa lagi la nk prepare.hehe.walaupun seram sejuk nk present nati tapi perasaan nk habeh belaja membuak2 dah.sikit je lagi nk hbiskan degree ni.

kepada sape2 yg tgh stress.amalkan doa ni..



4 comments:

Time Traveller Boy said...

Biasa lah tu.. time stdy mmg stress huhuu..

insyallah setiap usaha tu akan ada balasan nyer..

semoga berjaya.. :D

ezzyra said...

betol2..terima kasih.. :)

Myra Jay said...

Kena cool dan tenang k.... Baru stress akan dok jauh2<<<<pesanan untuk diri sendiri jugak..hehee

ezzyra said...

@k.mj
betol2..kna rilex2 kan..akak pon tgh huat thesis kan..ke dh setel suma dah?