Thursday, June 20, 2013

..Alhamdulillah..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah,selesai sudah paper terakhir..last paper,last exam..tp bkan last day di unimap..masih ade baki 2 hari di sini..Esok ade makan2 kt rumah lecturer kat Changloon..lecturer ni ajar kami 4 sem berturut2..pahit manis dengan dia di awal2 perkenalan..last2 jadi lecturer favourite bg kelas kami..kenangan..

masa utk berpisah sudah hampir..."it's hard too say goodbye" walaupon perasaan membuak2 rasa xmo dok siini dah...4 tahun dah..dh xmo dah..tapi kenangan di Perlis..sauna semulajadi ni..xkan dilupakan smpai bila2..kenangan dgn kawan2,3 dan 4 tahun..oh,mungkin masih awal utk post ini..tp hari ni,dh ade sorang kawan susah senang saya berangkat balik ke rumah lebih awal dr org lain..

jaga diri baik2 ok..

past ni akan ade entri penuh emosi..

2 comments:

Adry@Daun said...

Baiknya lecturer ni. Org Kedah kata buat kenduri utk student dia. La ni musim buah durian di Kedah, hrp2 durian pn ada dalam menu.

Dah abis la jerit perih, suka duka study kat U terluas ni kn. Lps mesti rindu pada suasana masa study. Memori tu.

Satu lagi, hah pyh la egie nak mai jenguk kitorg kat sini..huhu..

ezzyra said...

durian dh mkn byk hari tu bdak kedah jgak yg bawak..hehe..

tu la..hbis dah..memori xleh lupa..

yg tu paling terasa..xleh dah la suka2 hati nk pegi sana..xpe la..ade masa yg mengizinkan,boleh pegi sana lagi..