Monday, June 24, 2013

...Salam Perpisahan,will gonna miss u all...

Assalamulaikum

21 jun 2013..tarikh perpisahan kami semua..setelah 4 dan 3 tahun bersama..kongsi cerita suka duka bersama,kenangan pahit manis.

Jumaat lepas,lecturer kesayangan kami (dari Sudan) buat makan2 kat rumah dia kt Changloon,Kedah..yg dtg awal,dpat la mkn nasi...rombongan yg x tersenarai utk tolong2 dia kt rumah,dtg lepas jumaat,antaranya adalah rombongan saya lah..haha..tp kmi dtg awal sikit dr org lain,dpat la mkan nasi...yg dtg lmbat,dpat mkn bbq,dgn bihun goreng,mee goreng..

mula2,mmg la gelak2 lagi..tp bila dh smpai masa utk balik,part sedih la pulak..lepas sorang,sorang yg balik..sedih..tapi tahan je..

di sini,saya ingin mohon maaf kepada rakan2 network saya yg dah bersama2 dengan saya ketika susah dan senang..gelak tawa kita bersama,main2,study sama,pegi holiday sama2..habiskan duit sama2..semua tu saya akan kenang sampai bila2..sampai jumpa lagi kawan2..good luck utk semua perkara yang akan datang..bagi yang nak kawen.jgn lupa jemput..

**mungkin ade kawan2 saya yg baca entri ni,mgkin xde,tp entri ini,tulus dari hati kecil saya utk korang semua..

bbq ayam..sos resepi dari Sudan
sosej.telan sampai pengsan
kami dengan Mr. Mohemmned Elsheikh(baju kuning-duduk)

kerusi tu baru je buat,diorg la yg buat dgn budak2 laki lain

memori daun pisang


dengan kakak2 umo yang berbeza..hee


salah sorang dr mereka bakal jadi ibu..tahniah kak ira!

2 org firdaus dgn nama gelaran yg berbeza..seorang amet.haha

girl generation

chinese yang dh macam melayu..haha

konon2 gwiyomi..xde keje la.

ni suami isteri..kak zura kawan kami dengan husband dia..

ni kali terakhir kami semua berjumpa..insyaAllah,jumpa lagi bulan 9 nati kawan2..

**ade beberape org yang x dpat hadir...ade yg dah balik kampung lagi awal atas sebab2 tertentu...

***sampai jumpa lagi kawan2..

4 comments:

AM said...

saya akan merindui rakan2 semua.. miss u all

ezzyra said...

memories never die..

Hazwani Yeophasnan said...

baru skrg nk familiar ngn blog blik.. hehe... walaupn sy xdpt join korg di sane, tp, korg ttp dlm kenangan... gonna miss you All~~

ezzyra said...

hehe..dah bukak dah blog baru wani tu

gonna miss u too