Wednesday, June 5, 2013

...side income.

assalamualaikum

baru je tau pasal ni..ni pon tegok kat blog akak ni sorang..kak MJ ni..mcam best la pulak..saya ni tak tau ape pun pasal ni..belek punya belek,macam berminat pulak..sambil-sambil study,duit boleh masuk..tambah-tambah tengah hujung sem ni...duit mana ada nak masuk dah..



jom lah DAFTAR sekarang..tak susah pon..buat je ape yang disuruh..macam like ke share ke..ataupon buat riview..tengok la ape job yang dia suruh kita buat...kita boleh pilih nk terima job tu atau pon tidak.setiap job yang diberi,terima dalam bentuk dolar...tapi nanti duit kita terima dalam RM jugak..$30 dah boleh cash out..

untuk keterangan lebih mendalam..terjah la blog kak MJ ni.

No comments: