Monday, August 19, 2013

Monday Blues

Assalamualaikum


No more Monday Blues for me.6 tahun dok ade Monday blues,sejak balik kelantan ni,dah takde Monday Blues dah..dah jadi Sunday Blues..Tapi terfikir jugak,kenapa takde Sunday Blues ye..hehe..

Teringat masa kt Matrik Negeri Sembilan dengan kat Unimap,hari paling malas,hari Isnin,hari banyak kelas pon hari Isnin.

Masa sekolah takde pon rasa blues2 ni..tak kisah la hari ape pon,Isnin ke Ahad ke,same je..mungkin sebab dah terbiasa kot.mana taknye,sejak umor 6 tahun sampai umor 17 tahun dok p sekolah kan..nak sesuaikan balik untuk masuk kelas balik,sebelum masuk U,matrik,poli,form 6 kan ade gap yang panjang..memang bermalas-malasan la kan.ni pendapat saya je,orang lain,tak tau la.hehe.

malas dah nk bebel..

#job hunter

3 comments:

Myra Jay said...

Kalau mau tempat akak ada nak pakai contract Account Clerk 6 bulan (office-Perai, Penang)

Myra Jay said...

Mineral Coffee tu klau ikutkan dari kandungannya ada garam buluh, sesuai untuk pesakit migrain dan juga diabetes sebab no sugar

Akak ada gak migrain, tp kopi ni akak boleh minum berbanding kopi2 lain dok minum, yg ni yg sesuai

ezzyra said...

@k.mj

smpai bila boleh apply tu kak?

pasal kopi tu,klo boleh buat x ngntuk tp kepala x pening,boleh la try nti..tp klo x ngntuk,tp kepala pening,mmg xleh try la