Sunday, July 31, 2016

Holiday langkawi 30Mac-2April 2016




Salam semua..mai mop rumah sat..sawang,hbuk banyak sangat.
Saje mau post balik cerita lama..holiday yang di plan dari bulan 10 tahun lepas,booking hotel,booking tiket flight.Alhamdullah berjalan lancar.thanks kat bos sbab approved cuti.hee
Holiday ni dari 30Mac-2 April 2016.
X banyak tempat p,kami stay kat rumah abang sehari lepas tu check in hotel.Hotel kami stay Dayang Bay Service Apartment.
Dok rumah abang,mmg layanan tiptop..makan sdap..tenkiu abe,kak mein ngn in law abg.service Dayang Bay awsome..bilik cantik.
Tempar kmi p,cable car..ini pon dah berubah bnyak,underwaterword,mangrove tour,mkn laksa ikan sekoq,beger bakaq sedap..


Flying...dari airport penang ke langkawi
Sampai airport Langkawi dah

Dayang Bay Service Apartment
Underwater world.

Underwaterworld. Banyak dah berubah 

Cable car
Mangrove tour
Laksa ikan sekoq.


 beger ni sedap sangat..kalau x silap nama kedai ni,EE burger bakar kot.


Sunday, February 21, 2016

Mini reunion

Assalamualaikum..

Entri pertama 2016..lama sgt x menjenguk.
Mau kongsi kisah cuti CNY hari tu..
Alhamdulillah,kali kedua drive sorang balik kg.. Bosan je la drive sorang2.. Balik konvoi..balik penang betol2 sorang buat pertama kali..next month balik kg lagi..seronok2..

Ok..kisah CNY..utk pertama kali dapat cuti..weehooo..seronok..

Balik kali ni nk p knduri..tp dh pegi lambat sebab dh smpai pukul 5 lebih dah..asal dpt jumpa kawan dh ok la..xde gmbar..sob2..

Next day,ade mini reunion..6 org je dpt join.ok la tu..lama sgt2 x jumpa..lepas spm,dh x jumpa dh wp kami duduk 1 nama kg tp 3 tmpat lain2..uish..mcm belit2 je..x kisah la

Tuesday, November 17, 2015

Flora Penang Hill..Botanical Garden

Assalamualaikum..

Sangat cantik bunga2 kat sini..walaupon bunga2 liar je.







Monday, November 16, 2015

Half day trip Botanical Garden


 Assalamualaikum.

Sambungan post semalam.
Lama dah x pegi sini..semua cantik2