Friday, May 8, 2015

kisah di kolumpo

Assalamualaikum

Kesinambungan kisah last minit plan.
kisah di kolumpo.

Sabtu,2 mei bawak kononnya anak sedara nak ajak ucunya jalan2..tp ofkos la,ucunya yg bawak anak sedara jalan2.haha

selalu kalau p kl,kalau keluar jalan2 dgn anak sedara,mesti bawak yang dah besar, yang lelaki 2 org..tp hari tu, bawak adik2 diorang, yang gigirl n boy sorang.

Sy bawak 3 girls, 1 boy.pertama kali dalam sejarah bawak budak2 kecik jalan2.

Kami p Nusentral,dekat jela dengan rumah..sebab dah selalu p klcc ke midvalley ke..(yang dekat2 je)..sebab c penah sampai ke Nusentral lagi,so sampai la ke nusentral tu..kalau p dating,ok la..tp bawak bdak, nk masuk kedai ape.?haha.

pusing2,last2 xtau nak p mana..decide nk tgk wayang..ni gara2 x dapat tengok Avengers kt penang, tgk kat kl..lagi special.
jeles la ye dia.haha.

Tiket avengers,first time ade tiket budak

X sempat nak selfie2 dengan kanak2 riang tu.ucu harap semua happy la hari tu ye. :)

Friday, May 1, 2015

last minit plan

Assalamualaikum.


Last minit plan.
last minute decision
setelah 4 tahun
kolumpo ku datang.
tak dapat pegi kenduri kat baling..datang kl.haha

Simple post.
sekian


P/s. Sori last minit buat keputusan..

Saturday, April 25, 2015

Selamat tinggal kesayangan

Assalamualaikum.



Genap 13 bulan 13 hari bersama..hujan panas kita sama2 harungi..shoping..p keje..dating.(eh!)..hari ni..lepaskan kau pergi..demi 'kebahagian'..moga dengan 'partner' baru dapat jaga kau elok2 ye..jangan comot2 dah.selalu bersih..dok sini selalu comot2..kena hujan,panas..
Terima kasih atas jasa2 selama ni..

Selamat tinggal kesayangan. :')

Nampak sangat comot.

Wednesday, April 22, 2015

purse coach

Assalamualaikum.
Alhamdulillah..wishlist yang takde dalam blog ni..dah tercapai..takde dalam list sebab rasa macam tak mampu nak memiliki..

Alhamdulillah.reward bulan ni.new baby..




walaupun beli mende alah ni..duit tetap simpan..hanya sekadar reward untuk diri sendiri je..