Tuesday, November 17, 2015

Flora Penang Hill..Botanical Garden

Assalamualaikum..

Sangat cantik bunga2 kat sini..walaupon bunga2 liar je.







Monday, November 16, 2015

Half day trip Botanical Garden


 Assalamualaikum.

Sambungan post semalam.
Lama dah x pegi sini..semua cantik2




Sunday, November 15, 2015

Half day trip..Penang Hill

 Assalamualaikum.



First time sampai sini.habis lenguh2 badan.
First time jugak keluar ramai2 ngn kawan ofis..mau clear cuti katanya.









Bagus jugak maskot ni..mmg x sentuh pon..nmpk macam sentuh..tapi x kena pon.



Monday, November 2, 2015

3D Museum Penang

Assalamualaikum.

Tajuk p 3D museum,padahal p dengan tanpa plan,semua last minute decision.
Actually hari tu p kenduri je,kalau ikot post sebelum ni,kenduri kawan saya,sekarang,kenduri kawan kepada kawan saya merangkap driver x bertauliah tu.haha..kenduri tu dekat Masjid Terapung penang.
Sebab agak jauh,jadi ambik masa lama la nak sampai,pukul 3 dah kot masa tu,makan kenyang2,lauk2 bnyak..nasib baik sedap..berbaloi la makan.
Tahniah kepada pasangan pengantin tu..

Kembali kepada tajuk.lepas makan kenduri,solat semua siap dah.xtau nak p mana,lalu je la kat 3D tu,fikir2..awal lagi,so boleh la try pegi,kalau dah ttup,balik je la..ada rezeki lagi mau masuk..
Saya x pandai nak posing...i ni pemalu sikit.kahkah..meh tgk ape yang ade dalam tu.







Tak menarik betol cara ambik gambar..haha..

Satu lagi,tiket tu ada gunanya jugak,kalau pegi sana,gunakan tiket tu ye..saya x post gambar kat sini,nanti try sendiri.
Tiket masuk dewasa Rm15.budak2 saya xtau..hehe