Sunday, May 21, 2017

Engagement

Assalamualaikum..

Alhamdulillah,23 Mac 2017,saya bergelar tunang org.Majlis kecik2 je buat kt rumah kakak saya dn rumah sy menetap di penang sejak 3 tahun lepas.Alhamdulillah majlis berjalan lancar.jutaan terima kasih sy ucapkan pada famili sy dan famili tunang.
Kt bawah sy tepek sikit je gmbr sekitar hari tunang.semua ehsan dr fon adik beradik je.










*gmbar encik tunang sy x tempek sini atas dasar privacy.haha.
*to encik tunang..i love you lah..opss..malu pulak.

Saturday, May 20, 2017

Melawat rumah lama

Assalualaikum..

Uhuk2..bnyak betol habuk kt rumah ni..last update 31 july 2016..almost setahun dah.

Mai jenguk je ni.

Update post lepas ni lah.

Bye

Sunday, July 31, 2016

Holiday langkawi 30Mac-2April 2016




Salam semua..mai mop rumah sat..sawang,hbuk banyak sangat.
Saje mau post balik cerita lama..holiday yang di plan dari bulan 10 tahun lepas,booking hotel,booking tiket flight.Alhamdullah berjalan lancar.thanks kat bos sbab approved cuti.hee
Holiday ni dari 30Mac-2 April 2016.
X banyak tempat p,kami stay kat rumah abang sehari lepas tu check in hotel.Hotel kami stay Dayang Bay Service Apartment.
Dok rumah abang,mmg layanan tiptop..makan sdap..tenkiu abe,kak mein ngn in law abg.service Dayang Bay awsome..bilik cantik.
Tempar kmi p,cable car..ini pon dah berubah bnyak,underwaterword,mangrove tour,mkn laksa ikan sekoq,beger bakaq sedap..


Flying...dari airport penang ke langkawi
Sampai airport Langkawi dah

Dayang Bay Service Apartment
Underwater world.

Underwaterworld. Banyak dah berubah 

Cable car
Mangrove tour
Laksa ikan sekoq.


 beger ni sedap sangat..kalau x silap nama kedai ni,EE burger bakar kot.


Sunday, February 21, 2016

Mini reunion

Assalamualaikum..

Entri pertama 2016..lama sgt x menjenguk.
Mau kongsi kisah cuti CNY hari tu..
Alhamdulillah,kali kedua drive sorang balik kg.. Bosan je la drive sorang2.. Balik konvoi..balik penang betol2 sorang buat pertama kali..next month balik kg lagi..seronok2..

Ok..kisah CNY..utk pertama kali dapat cuti..weehooo..seronok..

Balik kali ni nk p knduri..tp dh pegi lambat sebab dh smpai pukul 5 lebih dah..asal dpt jumpa kawan dh ok la..xde gmbar..sob2..

Next day,ade mini reunion..6 org je dpt join.ok la tu..lama sgt2 x jumpa..lepas spm,dh x jumpa dh wp kami duduk 1 nama kg tp 3 tmpat lain2..uish..mcm belit2 je..x kisah la