Thursday, April 18, 2019

KURUNG STELLA RIAU

Assalamualaikum

Hari ni nak share baju kurung riau yang sangat cantik ni.
Nak tengok baju yang sebelum ni, boleh refer KURUNG AYUNA dan KURUNG ELSA
KURUNG STELLA RIAU 🌸 MATERIAL 🌸 -como crepe yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian akak-akak buat kerja😘.. 🌸 MODEN & EXCLUSIVE🌸 - Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exclusive si pemakai. bila nampak exclusive baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy bila berkerja😍.. 🌸 SIZE 🌸 - Jangan risau kami ada 6 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti kami tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye.. RM109 Semanjung Malaysia RM114 Sabah Sarawak










Wednesday, April 17, 2019

🌺KURUNG AYUNA🌺

Assalamualaikum..

Baju kurung kedua. Baju kurung cotton. Sangat cantik. Bila2 pon boleh pakai.

Post semalam boleh tengok sini ye, BAJU KURUNG ELSA

🌺KURUNG AYUNA🌺 DESIGN TRADISIONAL YG TAK LAPUK DEK ZAMAN. Corak Yg Sentiasa Menjadi Pilihan Koleksi Peribadi Wanita Melayu. ✔️ Design Kurung moden ✔️ Kain ringgan & lembut selesa dipakai ✔️ Harga of Course MAMPU MILIK ✔️ Material Hight Quality Cotton crepe ✔️ High Quality 100% Gred AAA ✔️ Saiz Available dr XS-4XL ✔️ Cutting Loose. Baju kembang bawah ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Cutting Kain duyung ✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan ✔️ kain Zip Sebelah Kiri 5 WARNA MENARIK LIMITED STOCK‼️ 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order 📍PROCEED ODER 2 DAYS RM100sm/105ss 2XL 3XL ADD RM10 4XL ADD RM15









Tuesday, April 16, 2019

BAJU KURUNG ELSA

Assalamualaikum

Puasa dah tak sampai sebulan dah kan.
Semua dah prepare nak puasa ke?

Kalau dah prepare, Alhamdulillah.

Kita prepare untuk hari raya pulak. Prepare awal2 x kalut.
Baju raya dah beli? Kalau belom, mai beli dengan saya, nak tmbah lagi pon boleh. Raya kan sebulan.
Hehe.

Ade banyak design baju raya ni. Saya akan share semua, Yang mana berkenan, boleh inform tau.
Semua yang saya jual ni, kebanyakannya FREE POSTAGE tau.

Beli awal, nanti posmen x kalut, kita pon x risau barang2 kita tu.

Design pertama namanya KURUNG ELSA.

5 warna yang menarik untuk di rebut

*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya

🍁material SB LINE + PEARLSKIN
🍁warna yang menawan dan memukau
🍁design kurung fishtial
🍁cutting princes loose dan berdutt berlakang
🍁jenis kain kembang payung
🍁pinggang bergetah
🍁saiz XS S M L XL XXL XXXL
🍁ade zip belakang baju
💎di hiasi brooch kat baju
✖️jarang
✖️kecut
✖️renyuk
√mudah digosok
√sejuk dan selesa dipakai
√tahan lasak & tak mudah luntur
√tampil cantik & menawan dengan design simple
√sesuai untuk majlis keramaian

PROSES 5 HARI

RM110 untuk semenanjung dan RM115 untuk Sabah dan Sarawak

2xl 3xl add rm 10






















Amacam? Lawa tak?



Friday, April 12, 2019

Happy birthday

Assalamualaikum

Takde ape nak share.

Genap 9 tahun dan blog ni dibuat, Walaupun tak aktif banyak2 tahun, tapi kenangan berblog terlalu banyak. Dapat buat ramai kawan dan sekarang dah jadi kawan di FB,

Happy 9th birthday my unloacked diary