Wednesday, October 22, 2014

Smartphone lenovo,ultrabook lenovo rosak

www.tips-fb.com

Assalamualaikum.

Dalam sehari,2 brang kesayangan rosak.

1.Smartphone lenovo saya dah x sensitif dah..huu..bnyak tempat tak boleh nak touch.

Beli baru @ repair @ x payah pakai smartphone dah.?

2.Ultrabook lenovo..patah tulang belakang..nasib baik masih berfungsi dengan baik,cuma nak tutup lid kena hati2,takut patah lagi teruk.

Yang ni mmg nak bawak g hospital,patah tulang belakang..huu.

suspek utama.


Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~

Monday, October 13, 2014

alergic dan ubat

www.tips-fb.com

Assalamualaikum

Hari ni mc sehari.thanks doctor bagi saya mc..MC sebab mata bengkak tu la.huhu..

nasib baik sema ubat kecik2..hehe


Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~

Miracle Refreshing Spray(MRS)

www.tips-fb.com

Assalamualaikum.

Nak cerita pasal 1 produk ni.Tajuk pon siap2 nama produk tu,hehe.

Nak review la konon2nya.

MRS ni,memang best la,sebab banyak khasiat,tp bukan mkan tau..sembur2 je.

Ape yang bestnya dengan minyak ni.

1. Wangi..ade 3 jenis bau-Lovely,Sweet dan Elegant (saya paling suka).Jadi xde masalah la nk pkai p mana2 pon..boleh jadi perfume dah.

2. Menenangkan..aromaterapi.

3. Hari tu kena minyak panas,terus letak MRS..dah x pedih dan xde tinggalkan kesan parut.

4. Khasiat dari Virgin Coconut Oil..boleh search sendiri la.

5. Sejuk..pastu panas..sesuai untuk sakit perut,sakit kepala..lagi bagus kalau pakai masa mula rasa sakit kepala..InsyaAllah boleh kurangkan..hilangkan sakit kepala.

6. Pesen macam saya ni yang x suka makan ubat,sesuai la MRS ni..x kena telan ubat.
Gara2 makan ubat la mata bengkak..huhu..

Sumber:pak cik gugel.



*Ade produk lagi satu,Serum..tapi saya x beli yang tu jadi,x boleh la nak review.


Ok.Dah xmau tulis dah.Kalau ade yang berminat nak beli MRS ni,boleh la inform kt ruangan komen ni,

**Saya x jual tapi kakak saya yang jual.





Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~

Sunday, October 12, 2014

mata bengkak

www.tips-fb.com

Assalamualaikum.

pagi Ahad yang tak best bagi saya.kena keje sorang2..mata bengkak pulak tu.

semalam teruk sangat bengkaknya.tp sebab takde sape2 boleh ganti keje hari ni..terpksa la datang keje.keje weekend rilex sikit,asalkan xde is besar di production.hrap2 hari ni xde issue,nk kluar pon rasa segan..mata bengkak..waa..

mata bengkak ni selalu sangat jadi bila kena habuk..tp pesen cam tu..rehat sat,pastu surut la..tapi pesen macam ni,2x dah jadi..bengkak xtau kenapa..ambik masa sikit untuk surut..tu pon dengan bantuan  ubat..

suspek utama,alergik ubat sebab semalam ade makan sejenis ubat tu..sebab sakit kepala..last2, sakit kepala hilang,sakit lain yang datang..huhu..

pagi ni..semalam lagi la teruk


Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~