Saturday, December 6, 2014

semakin meningkat

www.tips-fb.com

Assalamualaikum..

Wah,sebulan sekali je mai jenguk blog.haha.kesian kt blog ni.

Takde ape nak share pn..cuma tggal beberapa hari je lagi nk bertambah 1 nombor kt belakang.

4 hari lagi jadi 25..hihi

Semalam,kawan saya tanya,"Azira umo brape eh.."..pastu bgitau la,25..

Dah la dia lelaki,India,dia boleh tnya,"bila nak kawen,biasanya umo camtu dh kawen"..pergh..ayat dia.menusuk kalbu..sob3..dah sampai jodoh,saya kawen la...hadoii..walaupun dh agak lali dgb soalan2 org,tapi sedikit sentap jgak la..

Ade jodoh nanti sy kawen la ye..x sabaq2 la hangpa ni semua..



Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~

Sunday, November 2, 2014

pilihan hati

www.tips-fb.com

Assalamualaikum

Samsung..Experia..HTC..

Setelah fikir banyak2 kali..kira2 bajet sekali..keperluan..terdesak..

Akhirnya..Samsung jugak..Lenovo maaf la..dah blacklist dah..walaupun masih setia dengan ultrabook lenovo kesayangan..tapi smartphone..maafla..xmo dah.

Harap2 yang ni boleh tahan lama la..dulu x minat pon Samsung ni.mmg sgt dgn experia..tp ala2 desperate gitu..beli la Samsung Galaxy Grand Prime..

Feature agak bagus la..review org pon macam ok je..tp saya tak boleh nk review lagi sebab baru lagi..

Harga agak murah la..camera pon cantik..sangat sesuai untuk org suka selfie..wp saya x suka selfie..tp suka gmbar cantik2..hee..

Harap2 ok la fon ni..

Sekian..Terima Kasih.. :)

p/s dapat 2 good news dr membe..sorang mau kawen..sorang lagi dapat baby girl..congratz both of you..


Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~

Wednesday, October 22, 2014

Smartphone lenovo,ultrabook lenovo rosak

www.tips-fb.com

Assalamualaikum.

Dalam sehari,2 brang kesayangan rosak.

1.Smartphone lenovo saya dah x sensitif dah..huu..bnyak tempat tak boleh nak touch.

Beli baru @ repair @ x payah pakai smartphone dah.?

2.Ultrabook lenovo..patah tulang belakang..nasib baik masih berfungsi dengan baik,cuma nak tutup lid kena hati2,takut patah lagi teruk.

Yang ni mmg nak bawak g hospital,patah tulang belakang..huu.

suspek utama.


Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~

Monday, October 13, 2014

alergic dan ubat

www.tips-fb.com

Assalamualaikum

Hari ni mc sehari.thanks doctor bagi saya mc..MC sebab mata bengkak tu la.huhu..

nasib baik sema ubat kecik2..hehe


Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~