Friday, May 28, 2010

...kisah hari ini...

Hai semua…hari ni xde n3 msk2 lg…hehehe…aku kluar jmpa kwn aku ,bdk klas kt unimap …hri ni…lbih kurang 7 jam kitorang p meronggeng…hehehe …kitorg p mid valley je…hahaha…aku juz bli ape yg akak aku krm je…tp kwan aku 2…shopping ckit…ada sale giler2 gk kt ctu…


Sblum smpai mid…aku rnda2 jap kt kl sentral 2…bkn rnda2…tp p bli tket ktapi..nk blik klntan dh…aku ni dh la x biasa bli tket sndiri…hehehe…jd cm jakun plak kt tmpat tiket 2…hehehe..kna ambil no giliran dulu…tp xtau plak kt mna…so,kna la tnya org…hehehe…malu brtanya,sesat cari jln pulang…hehehe….pstu kna plak tggu turn…ms 2 bru 2208…no aku 2225…tp xpe la coz kwn aku pun x naik kmuter lg time 2…dia dr Bndar Tasik Selatan…dh setel kt tmpat tiket,tggu komuter plak…naik komuter plak cm srdin…adusss…x suka btol la…tp xpe la…dh smpai mid valley…nk msukkan tiket…tiket aku “muntah”…trpksa la queue balik….uwaaaa…sabar2…time Q,kwn aku pn smpai…gtu la cite perjlnan aku ke mid valley…hehehe


Dh smpai mid…pusing sana,pusing sini…hahaha…sakit kaki aku…dh la “pkai ksut bunyi2”(high heel-ank buah aku yg ckp cm 2…heheheh)….lbih kurang pkul 5++ kitorg dh nk berpisah…tp syngnya..kmi x ambik sekeping pun gmbar wp byk tmpat yg mnarik utk jd background kitorg…huhu…kwn aku kta…kita abadikan dlm hti je la…smpai ke tmpat komuter,tgk hjan lbat gk la…siap bnjir2 dh kt area 2…


Naik kmuter time blik…mmg best…hahaha…aku pn hairan…koc yg aku naik 2 cm xde org je…xde org rebut2 pun…tp tiba2…ada ada pegawai ktm msuk koc kitorg…jerit2…hahaha…trkejut aku coz pegawai 2 msuk sama2 ngan aku…nk tau ape yg dia jerit----“koc ini utk wanita shaja…lelaki x dibenarkan berada dlm koc ini….”hahaha…brlari2 lelaki2 yg ada dlm koc 2..psal koc wanita ni k.ain ada cite psal ni kt blog dia…aman kot duk dlm komuter td…wp perjalanan aku dkt je…tp aku duduk gk…kaki dh skit sgt….





Dh smpai umah…aku blikan mknan utk ank2 buah aku…rebut2 plak diorg…ape la…k la time 2 rest…penat jln2 td…non stop kot…adusss…bye2~

4 comments:

AdryDaud said...

Hoh...berderat sakan nmpk gayanya.Td blog ni takleh buka..

ezzyra said...

frst time p mid valley...hehehe...kt sna hjan x?

AdryDaud said...

Hr ni tak hjn tp skrg hjn blh dikatakn turun hmpir setiap hr.Musim org tnm padi dh.

ezzyra said...

ooo...kt sana ada charlie x time tuai padi?