Wednesday, October 26, 2011

...a lonely holidays..

assalamualaikum...hepi deepavali kepada suma yg menyambutnya...!

frst day cuti utk sem ni...dan saya kesepian kat rumah kosong ni...xde sape2 kt rumah...rasa mcm nk p holiday hari ni jgak...huhuh...bilik rehat kunci la plak...baru ade hajat nk p tgk tv td...huuu...layan internet yg diharapkan sihat je la hari ni..

bosan yg teramat sgt dh ni...baru pukul 11 lebih...mcm2 bnda dh sy buat utk hilangkan boring ni...tp klo dh dok sorang2 mcam ni,cri kwan jrak jauh je la...hehe..

cti2 yg jrg2 kmi dpat ni,mcm2 plan yg bdak2 belajar mcm kmi buat...sya gna perkatan blajar sbab,bdk sekolah pon cuti kan,bkan budak u je... ade yg nk pegi holidays,kwn2 saya rmai yg pegi lgkawi tp atas tjuan yg berbeza la,p thailand,penang..mcm2 la...awal2 sem mcm ni byk lagi la duit...nti dh tgh2 dan hjung2,suma dok kt hostel je...mkn megi..haha..
setahu saya org2 yg kerja cuti sehari je kan...ape aktiviti time cuti mcm ni ek....msti ade yg plan nk sntai2 ngn family,yg x kawen lagi mybe nk g shoping,time public holiday ni biasanya ade sale...hekhek..mntang2 la penah keje kat pasaraya...time ni pekerja2 kt pasaray msti sibuk...rndunya pada mereka yg penah jd rkan sekerja saya dulu 2...pengalaman yg x dpt nk lupa...kalut suma..haha..muka suma org pon mcm2 la...ade yg buat2 senyum,ade yg dh msm mcm cuka...nk layan mcm2 karenah pelanggan...hehe..naik pening dibuatnya...by the way...keje elok2 ye kwan2...saya fham perasaan korang...ekekeke...

dh pukul 11.45,nk g jemur bju jap...cmpak dlm machine je td...haha...


p/s...hepi holiday my family...semoga sumanya berjalan lncar...selamat pegi dan selamat blik...ole2 jgn lupa ea...heheh...

6 comments:

Adry@Daun said...

Haha...duk sorang2 mmg bosan tahap cipan sesat la. Nk sembang2 pn takdak org kat sblh..

ezzyra said...

tau xpe...mmg boring thap kritikal dh ni..

ayunalisa said...

ololo..ciannyyyyee.. xpe..esk nk brholiday jauh gk tu..p obersea

MiZi said...

ala kan nak pi oversea

ezzyra said...

@k.ayu
dh blik dah..

ezzyra said...

@mizi
blik dh