Wednesday, November 30, 2011

...it's holiday time..

assalamualaikum....alhamdulillah,,kmbali pulih dh blog ni...smalam hilang trus...huhuh...ingt dh xleh nk berblogging dh...kna eh jd cm 2...klo ade sape2 yg buka blog saya smalam,tau la kan ape dh jadi...huhu..

sekarang dh boleh apdet blik dh cite mggu lepas...hujung mggu lepas kan cuti agak pnjang,strt weekend smpai public holiday...awal Muharam...strt jumaat smpai isnin la saya cuti...jmaat pon kelas suma cncel.hehe...cuti hari 2 saya p Genting Highlad...utk pertama kalinya jejakkan kaki kt situ...selama ni dok p Cameron je...tp kali ni tukar plak...saya p ngn kakak n abang ipar saya je..

jujur saya kata,saya mmg x penah main ape2 pon kt tmpat2 cm 2,fun fair ke pesta penang ke,mmg x penah main...tgk org main boleh la..haha...terasa mau main,tp takot pon ade gk...so ingt nk main byk2 la kt genting 2...tp cuaca pon x brape ngn mengizinkan dan keadaan pon x brape nk mengizinkan,jd x main la kt outdoor,main indoor je la...dh nmanya indoor,biasa2 je la menan nya...tp overall,best gk la p sana sbab first time p...

 tgh tggu turn nk check in-first world hotel

2 la hotel first world


 sejuk2

 bekpes time...awal bgun semata2 nk g brekfast...he3

 konon2nya nk cari kedai mkn yg murah...last2 tutup lak...jauh kot jln ni...

 kabel car dr first world smpai bwah...eh,tah la btol x...lupa lak.


ni la kakak saya n abg ipar saya


**p/s.. ekceli..saya rasa x sesuai sebenarnya tmpat holiday kmi ni time2 skarang ni...-musim hjan n dll..




4 comments:

MiZi said...

apa itu strt

ezzyra said...

@mizi
strt=start=bermula

EmbunRosaliza said...

Assalam dik, best tu cuti2 mesia, akk pun dah lama sangat tak naik genting

ezzyra said...

@k.rosa
wslam...hee...mmg best pon p situ..tp time kami p 2 hjan..xleh nk main outdoor..