Tuesday, December 6, 2011

...mungkin ade hikmah disebaliknya,insyaAllah.

assalamualaikum...

n3 ni sepatutnya ditulis semalam...baru ade feel ckit,tp internet problem ckit smalam...ntah la...org lain laju je internet say je tah pape...

kembali kpada story..

setiap ape yg berlaku,psti ade hkmahnya,cuma kita xtau la bila akan berlaku...kita hnya mmpu merncang,Tuhan yg mnentukan...jd,setiap ape yg berlaku,terimalah dgn redha..sesungguhnya dugaan dan cabaran yg kita hadapi itu ade hikmah di sebaliknya..jadikan setiap yg berlaku sbagai pengajaran ataupon pengalaman dlm hidup kita..

ekceli,saya trut sedih atas ape yg dh berlaku kt org yang saya sayang,semoga dia kuat...nk tau cite?terus ke BLOG dia ok..
.
renung2kan...salam

14 comments:

starzieti said...

mcm2 dugaan Allah bagi sebab Dia nak uji kite. :')

ezzyra said...

@starzieti
btol 2...kna terima dgn redha

MiZi said...

ni kak ala kan,, kes dia sama macam kakak.. dia pun masuk hospital gak

Myra Jay said...

Allah mendatangkan Ujian untuk menguji kesabaran kita..
InsyaAllah setiap yang berlaku ada hikmahnya..

ezzyra said...

@mizi
aah...akak mizi ok kan..?

ezzyra said...

@k.mJ
betol2...insyaAllah

EmbunRosaliza said...

Assalam Dik, tak nmpk n3 ni tadi, semoga kekandamu itu tabah menghadapi ujian allah, ada hikmah disebelaik kejadian ini,

ezzyra said...

@k.rosa
harap2 cm 2 la...

lina_pg said...

ya ada hikmah disebalik suma ni

ezzyra said...

@k.lina
insyaAllah..

beskalbuwok said...

bersabar la ezzyra.. apa yg berlaku pasti ada sebab2nya.....

ezzyra said...

@beskal
bkan azi yg kna bersabar ni...hihi

alla said...

life must go on...

ezzyra said...

@k.alla
yeah... :)