Thursday, February 9, 2012

...AGM PAYJM...

assalamualaikum... 4 feb 2012 yang lepas,saya ade join AGM,annual grand meeting Persatuan Alumni Yayasan Johawaki Malaysia kat Hotel Singgahsana,PJ..
masa sekolah dulu saya ni anak angkat Johawaki...sekarang dah jadi alumni la..ni first time saya join program yg Johawaki anjur sejak saya jadi alumni..nk buat camne..xleh nk join...

best la walaupun meeting je,tp dapat jmpa balik kawan2 lama,seluruh negeri kat Malaysia ni...especially kawan2 kat kelantan la..






itu je gambar yg ade dalam kamera peribadi..diorg yg dtang dengan belatiwangsa,mcm2 kawan2 saya 2,suma dapat g iCity sebelum gerak balik kelantan..wah2...best la korang...saya ni dtg dr KL je..so xleh la ikot diorg 2...

ok la bye...

p/s moga dapt jmpa korang lagi...

6 comments:

EmbunRosaliza said...

bestnya jumpa kekawan n mkn2 heheh

ezzyra said...

mmg best la...free plak 2...he3

Adry@Daun said...

Ramai anak angkat Johawaki yg berjaya skrg. Belatiwangsa tu syarikat yg selenggara jalan kn?

ezzyra said...

xtau la plak...heheh

Adry@Daun said...

dlm gmbr tu ada tak sapa2 yg abe kenal? Dh besar ni tak berapa nk cam. Betoi la Belatiwangsa tu syarikat yg selenggara jln. Pejabat di negeri Kedah je kot.

ezzyra said...

@a.adry
ade sorang je budak kmehe...fatihah dok sebelah ezi,pkai tudung kaler hitam.(yang duduk)..

yela kot...