Sunday, February 26, 2012

...my lucky day..

assalamualaikum...

semalam ade program kt Unimap ni..-Bengkel Kepimpinan Latihan Industri...maklumlah,sekarang ni memang sibuk dgn latihan industri la...bengkel ni pendedahan utk LI nnti la..tapi niasa la,program pepagi hari camni,mmg mengntuk la..bosan je..haha...semlam ade 3 company yg dtg-Silterra-Kulim,First Solar-Kulim dan National Instuments-Penang...petang pulak,PTPTN ,AKPK,INTRA....
hari jumaat 2 dok search2 lagi kt jobstreet,jmpa la National Instruments(NI)...saya pon apply la...dah siap hantar resume,pastu  semalam wakil NI yang datang,so semuanya ok la,kalau diikutkan tempat 2 mmg sangat senang la saya nak pegi sebab dekat sangat dengan rumah kakak saya...tapi tak tau a dapat ke tak...tapi,yang paling saya risau,NI ni ade interview la plak...adess,lemah seluruh badan,10 march nanti diorang datang interview...adoi...takpe la..nak buat camne kan...cuba nasib je..

yang paling penting,semalam,hari yg bertuah bagi saya.seriously,saya ni pesen x brape nak bertuah kalau ade cabutan bertuah ni...bertuah plak semalam...dapat la t-shirt dari NI...hehe...dengan serabut2,sakit perut lagi,saya keluar ke depan...dah la dok belakang...haha...malu oii...haha...

nak tgk t-shirt yang saya dapat?meh nk tnjuk...heee... :P



ni bukan t-shirt ye...ini buku...hehe
 ni la t-shirt...dapat saiz s...tapi besar jgak...

depan

belakang

no bertuah-05201
 itu je la nak tulis...bye..

6 comments:

EmbunRosaliza said...

Assalam dik, dah rezeki adik tu.. moga2 dpt la nnt mana2 utk pratikal

ezzyra said...

wslm..hehe..hrp2 dapt la ktt mna2..NI je yg dh ntar feedback yg diorg dh terima resuma...yg lain snyap je..

Adry@Daun said...

Lucky draw t-shirt, kalau TV LED lg best tu..hehe.. Nk LI kat mana nanti?

ezzyra said...

@a.adry
ok la dpt tshirt dr x dpat lgsung...dh apply dah,tggu feedback dr diorang la

MiZi said...

hahaha anda memang lucky gadis berbaju hijau..

The End Of : www.contengcorner.com

ezzyra said...

@mizi
haha...serius malu bila diorg ckp cm 2..haha