Sunday, February 19, 2012

..nephew..

asslamualaikum...

***post kali ni mnggunakan nama2 yg mngkin tidak familiar dgn readers lain kecuali famili saya...sori ye..

pagi td dapat sms dr abg saya...kakak ipar saya dah selamat melahirkan baby boy...waaa...dah lama x dpat anak sdara lelaki...lepas nisrina lahir hari 2,alisha,maisarah,amani,mia plak menyusul...hehe...

setelah hampir 8 thun saya x dpat anak sdara lelaki,thun ni dah dpat,aqil la yg last sekali......hehe...anak sdara pompuan mmg best...dpat beli baju cntik2...tp kali ni kna bli baju hensem2 la...hehe..

x sabar nk g tgk baby,tp apakan daya,lepas ni weekend dah bizi..huhu...

p/s-agak2nya la kan,nisrina 2 buli adik dia x...hehe


7 comments:

lina_pg said...

assalam dik..td tanya abe Lou dia kata cupi g skool blom tgk bby boy lagi hehehe.harap2 dia xajak adik wrestling la..
Betoi la kan..dah lama tak dapat bby boi..asyik2 gugul jerr..lepas cupi suma pompuan jerr

ezzyra said...

wslam...
2 la,dia tgk gmbr je.harap2 x ajak wrestling la...hehe

ayunalisa said...

cupi shuke baby..hihi

ayunalisa said...

cupi xtau baby tu dtg dr mana.. darwisy wafri...

ezzyra said...

hehe...harap2 dia ok la ngn adik dia 2 kan...hehe

EmbunRosaliza said...

akhirnya dapat gak anak penakan boy heheh

ezzyra said...

betol2...