Wednesday, August 1, 2012

..jerebu dan mata merah lagi..

www.tips-fb.com

asssalamualaikum...

curik2 masa sekejap..hehee...sementara xde org kt opis ni,tmbah2 pulak keje saya mmg dah setel 3 minggu lepas,bos pon dh tau keje saya dah siap...saya bukan staff dia,sekadar budak praktikal je...

kalau kita tgk keadaan sekeliling,xpon xtgk berita je...skrg ni tgh jerebu...agak teruk,terutamanya kt kwasan KL ni...saya pon dok kl gak,pagi semalam ok lagi...tp kwasan kt kerinchi ni agak menyeramkan wktu pagi time sayya smpai...gelap semacam je...masa kt rumah x gelap pon...saya fikir,x hjan kot ni...time blik keje smalam,wow2...jerebu yg sgt tebal...

sebelum ni pon dh jerebu,tp saya x penah alaminya sebab saya bukannya dok kl...

masa awal2 saya dtg kl utk praktikal,masa 2 mmg la jerebu,tp dah kurang...tp skarang ni saya betol2 alaminya...rupanya mcm ni ye jerebu...(jakun oh...haha)

semalam baru ckp kt kawan saya,mata saya boleh skit la cm 2...then pagi ni...mmg dah merah dah pon.

nk buat keje...bye..



sumber: http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2012&dt=0616&pub=Utusan_Malaysia&sec=Dalam_Negeri&pg=dn_01.htm


Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~

2 celoteh:

Adry@Daun said... Click To Reply!

Jerebu dh smpai ke sini 2 hari lps. Mula2 igt org bkr jerami padi lps tuai. Tp jerebu yg ni tak teruk mcm bln lps.

Penyuluh Perikanan said... Click To Reply!

472
salam kenal untuk persahabatan kita
Blog yang sangat indah dan cantik'
saya suka dan follow 472
silahkan follow kembali untuk persahabatan kita
ditunggu
dan terima kasih