Sunday, September 30, 2012

...cerita di penang..

assalamualaikum..

ini cerita lama dah ni..masa buat cuti sendiri lepas praktikal hari 2..haha..

disebabkan saya ni mmg dah lama sangat nk mkn kat sini...my sis n BIL saya ni pon bawak la saya mai mkn sini...disebabkan oleh saa ni budak sekolah ni...dapat la murah sikit dari diorang tu..haha...student price punya.

ni seoul garden...makn steamboat..mana2 pon boleh je nk mkn steamboat ni...kat perlis pon ade jugak..lagiiii murah dari tmpat ni...tp sebab saya ni peminat korea..haha...nk merasai la mknan2 kt situ...byk choice,pastu sup plak,kimchi punya...korea la tu kan..ekeke.. makan smpai pengsan..bg berbaloi la dgn hrganya la kan..kalau mkn sikit,x berbaloi la byr mhal2..

ni gmbar2 kt seoul garden gurney,penang.

meh layan mata meh..

sabar tggu makanan masak..muka lapar.. :D

jemput makan.. !


ni ABC..kakak saya buat.haha...saya tukang makan je.
ni pulak...air terjun tepi jalan..tak sura pulak area mana,kalau tak silap,area bukit jambul ni...entah...lupa dah...mai sini,cuci kereta..hahaha..
ni bukan kt seoul garden dah ni.
sekian.

2 comments:

Adry@Daun said...

Sblm makanan masak muka monyok je..bila dh dh mkn...tu dia tersengeh2.. Air terjun kecik yg kat bukit jambul tu ke? Abe tau la tmpt ni.

ezzyra said...

haha...biasala...muka lapar...
oh...tau eh air trjun 2.