Wednesday, June 19, 2013

...Thesis...

Assalamualaikum..

selesai sudah buat hard cover utk report ni..Alhamdulillah,tmpat saya buat hard cover ni murah..jimat duit..RM18..tmpat lain,rm30 pon ade..tp biasa la..kualitinya memang kurang la..tp xpe..saya suka sebab dah setel..esok ade 1 lagi paper last..pastu... :( masa utk ucapkan selamat tinggal..


8 comments:

najihah sahami said...

haha..kualiti kurang, murah. tapi yang penting puas hati kan. cewaahhh..dah meredeka dah dia bab thesis.

ezzyra said...

tu la..jimat duit hujung2 sem ni..merdeka thesis je..final exa belom..huu

Myra Jay said...

Tesis akak kena submit sebelum final ritu :)

Mujur kami tak kena buat hardcover bagai :D

EmbunRosaliza said...

Alhamdulillah dah settle ok la, good luck, semoga berjaya dgn cemerlang

ezzyra said...

@k.mj
kmi dh kna submit hari tu sebelum exam..tp untuk hard cover ni kena submit sebelum 28 jun..tp td dh hntar dh..hee..

ezzyra said...

@k.rosa
Alhamdulillah..setel..dah siap hntar kt ofis dah td..time kasih

Anonymous said...

Buat hardcover ni kt mna?

ezzyra said...

kami buat kt perlis ni..sebab belajar kt perlis.