Sunday, September 28, 2014

wishlist

Assalamualaikum

Alhamdulillah..wishlist yang saya buat beberapa tahun yg sudah..sudah mau tercapai 100% dah..Ahamdulillah..satu je lgi..yg tu xtau la bila nk tercapai..hehe

Hired:27 Januari 2014 selepas beberapa keje part time dah buat.
Smartphone:x ingat dah berapa hari bulan beli tp,bulan Mac 2014,cap lenobo..
Moto:Modenas CT100 12 Mac 2014..si merah putih dah nak let go..sob3..bnyak jasa.berhujan panas dah dengan moto kesayangan ni.
Car:Perodua Myvi SE 1.3 10 September 2014
Kurus:Oh..masih sama lagi..haha

Syukur Alhamdulillah..Nak kena tambah lagi 1..haa..yang tu tak tau la bila..opps..


2 comments:

LiNa_Pg said...

Tambah la..rumah n kawein kikiiii..
Dah kurus dah tu..orait la

ezzyra said...

hihi..tu la,yang tu yang nak kena tmbah tu..hehe..kak na kena cari calon adik ipar sorang,boleh tercapai la..hee