Wednesday, October 22, 2014

Smartphone lenovo,ultrabook lenovo rosak

Assalamualaikum.

Dalam sehari,2 brang kesayangan rosak.

1.Smartphone lenovo saya dah x sensitif dah..huu..bnyak tempat tak boleh nak touch.

Beli baru @ repair @ x payah pakai smartphone dah.?

2.Ultrabook lenovo..patah tulang belakang..nasib baik masih berfungsi dengan baik,cuma nak tutup lid kena hati2,takut patah lagi teruk.

Yang ni mmg nak bawak g hospital,patah tulang belakang..huu.

suspek utama.

8 comments:

Adry@Daun said...

Haha..pakar IT kecik jadi suspek utama mematahkn tulang belakang ultrabook.

Survey hrga tukar touch screen tu dulu. Kalo ok, tkr je dulu. Lps tu bali la sematpon brand lain pulok. Cadangan, Xperia Z3.

ezzyra said...

Mmg suspek utama tu.

mahal la pulak Z3 gak.

LiNa_Pg said...

Hahaaa...suspek ada skil penyamaran tu bj serupo toto...

Freaky said...

mak aih smartphone dgn laptop rosak. sume brg mahal

ezzyra said...

@k.lina

tau xpe..saspek dh buat muka x bersalah dah.

ezzyra said...

@freaky
tu la pasal..tapi laptop ok lagi..berfungsi elok lg..henfon mmg dh gelong dah.brand sama plak tu..

Myra Jay said...

heheee, da tau da sapa suspek ye..

Comel je..

Takpe dugaan tu, sabo jela ye :D

ezzyra said...

kak mj
tau dh saspeknya..haha..siap buat muka x bersalah lagi