Wednesday, May 9, 2012

...family ggathering 5~6 May 2012..

assalamualaikum.. hujung mggu yg lepas...setelah byk halangan yg saya tempuhi...alhamdulillah...berjalan dgn lncar family day kami sekluarga...walaupon x cukup adik beradik...abang saya dari lngkawi x dpt turut serta...baby kecik lagi...lain kali boleh join lagi.. 5~6 May 2012..Cameron Highland...malas nk cerita byk...layan gambar je la..utk kenangan kami sekeluarga..

ni la apartmen yg kami sewa...1 malam rm400 sebab super peak...public holiday dan weekend...














apartment yg kami sewa=Cameron Green Brinchang,RM450 sebab lebih muatan...haha...harga utk super peak(public holiday + weekend=rm400) itu aje...sayang korang suma sangat2.. ehsan gmbar=misteri prime...hihihi

10 comments:

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer p bercuti bersama keluarga di Cameron :)

ezzyra said...

hehe...mmg best...tp dlam gmbar2 2 x cukup korum lagi...x sempt nk snap ramai2

Adry@Daun said...

Gathering ramai2 tp tak amek gmbr skema tu tak lengkap la pulok. Ok ke bilik apartment tu, nmpk mcm tmpt yg kita duk dulu je saiznya...

EmbunRosaliza said...

akknya tk sempat lg nak post, mlas sangat2. bestkn. bdk2 ni minta nk 2 mlm pulak hehe

Mohamed Hatta said...

Bulan lepas kami 3 beranak baru jugak pegi Cameron Highland. Memang best untuk berehat sambil menghirup udara segar bersama keluarga :)

Boleh try hotel ni: http://www.holidaycameron.com/hoteljasmine.html

Harga berpatutan, kawasan makan pun dekat. Turun jalan kaki :)

ezzyra said...

@a.adry
2 la...rugi...pecah2...time g ladang teh k.rosa x smpai lagi...masa otw balik plak...k.rosa pon xde jgak,balik lalu arah lain..

ezzyra said...

@k.rosa
kena kira bajet dulu la...hehe

ezzyra said...

@mohamed hatta
kami sewa apartment sbab boleh masak2...hehe...

by the way,tq..

ayunalisa said...

pantas dh apdet..!! mmg besh.. ank2 ku dh leh gather2 ngn sume yg ade..
adry.. umh ni lg luas n besau dr tpt kita dok ari tu..

ezzyra said...

@k.ayu
2 la...alisha dah ok dah..xde nangis2..