Thursday, May 17, 2012

...hari ini cuti..

assalamualaikum

hari ni seluruh negeri perlis cuti...hihi...lama dh x merasa cuti kt negeri perlis je.negeri lain keje...hii..cuti sempena hari keputraan raja perlis.

hari ni xde aktiviti menarik nk buat...just lepak2 kt rumah(hostel) je la.cuma petang ni ade la aktiviti nk remind balik sesuatu yg dah lama ditinggalkan..hrp2 semuanya berjalan lncar.

kalau ikotkan plan asal,hari ni nk g tanjung dawai,tetapi esok saya ade test jpj moto kali kedua...huhu,,,harap2 saya lulus dgn baik la kali ni...doakan saya ye...xnak ulang lagi...

mnggu depan kereta plak...walaupon kereta puna test jpj lmbat lagi...tp dah sebulan lebih saya tgglkan latihan kereta...dh x ingt sgt dah..huu..

itu je la nk tulis pon...bye2

8 comments:

Myra Jay said...

Jelesnya cutiiiiii ;)

EmbunRosaliza said...

assalam dik, selamat bercuti.

semoga berjaya kali ini

ezzyra said...

@k.mJ
nti penang pon cuti jugak..hehe

ezzyra said...

@k.rosa
wsalm..mekasih...hrp2 cm 2 la.

Adry@Daun said...

Cuti sehari mcm dpt cuti seminggu.. Test moto tu kacang je... Jgn panik dan gabra je, mesti lulus punya.

ayunalisa said...

dh lulus dh..dpt dh lesen p..congrats.. tggu yg keta lk..

ezzyra said...

@a.adry
sehari tp bersambung...smpai hari ahad..jadi 4 hari.

ezzyra said...

@k.ayu n a.adry
dah lulus dah...alhamdulillah..