Sunday, May 20, 2012

....takde benda nak cerita..

www.tips-fb.com

assalamualaikum..

selamat hari ahad...
oh lamanya saya cuti...hihi...4 hari...lalala...keje bertimbun2..projek byk x siap lagi.masih dalam pembikinan...haha.macam buat movie plak kan..

grup saya kena siapkan projek dalam mggu ni,awal seminggu dari grup lain sebab sorang ahli dari grup saya nk balik kawen...heheh...first time budak kelas saya nk kawen..sebelum dahh ade yg dah kawen,kawan2 kat sekolah,kat matrik...tp x rapat sgt ngn diorg 2...tp yg ni,kira baik jgak la...1 kelas...

hari sbtu depan dia kawen...classmate saya pakat nk g kenduri saya...kalau ikotkan plan,ramai la nk g...tp ade program unimap plak hari sbtu...mcm2 betol unimap ni...jadi ramai yg x boleh pegi..

saya ingt nk pegi jugak,boleh la saya balik rumah...haha...rumah kawan saya 2 kt kelantan...kampung halaman saya jugak la...rumah dia x jauh sgt dari rumah saya...1 daerah..mmg dekat la kan.

tapi..hmmm...xtau la...majoriti yg komfem budak laki...budak pompuan pkat x komfem dah..huhu...

yg 2 xpe la kan...kalau boleh pegi knduri dia,pegi,kalau tak,dok sini je la..projek x siap lagi...nk smbung buat keje dulu la....

bye2


Datang baca hari hari ye !
Terima Kasih~

6 celoteh:

ayunalisa said... Click To Reply!

pss..baju dh siap dh..nk pkai p knduri ke?

ezzyra said... Click To Reply!

wah3...tp nk pkai raya.

Adry@Daun said... Click To Reply!

Kawan tu ore kg mana? Masa study pn blh kawen ke? Tak slh mengikut undang2 dan akta pengajian ke?

ezzyra said... Click To Reply!

@a.adry
org jedok..x slah pon.boleh je nk kawen.

Adry@Daun said... Click To Reply!

Ooo...tak sama undang2 dgn insitusi perguruan dan kejururawatan ye. Ingat kot kena kawen sembunyi2 je. Kalau pregnant masa study lagumana?

ezzyra said... Click To Reply!

boleh je nk pregnant...tp time pntang 2,kalau bkan time cuti sem,boleh tgguh sem.