Thursday, April 18, 2019

KURUNG STELLA RIAU

Assalamualaikum

Hari ni nak share baju kurung riau yang sangat cantik ni.
Nak tengok baju yang sebelum ni, boleh refer KURUNG AYUNA dan KURUNG ELSA
KURUNG STELLA RIAU 🌸 MATERIAL 🌸 -como crepe yang sangat selesa, tak panas, tak melekap dibadan dan yang paling best tak mudah kedut.. no hal kalau seharian akak-akak buat kerja😘.. 🌸 MODEN & EXCLUSIVE🌸 - Rekaan moden dan jahitan kemas menampakkan lagi exclusive si pemakai. bila nampak exclusive baru la berkeyakinan tinggi. Bila berkeyakinan tinggi baru mood pun happy bila berkerja😍.. 🌸 SIZE 🌸 - Jangan risau kami ada 6 jenis saiz sekecil 'xs' dan sechomel 'XXL'. Uolls pilih jer ukuran badan yang sesuai nanti kami tolong matchkan mana yang sesuai untuk badan uolss ye.. RM109 Semanjung Malaysia RM114 Sabah Sarawak










No comments: